coverphoto
Neaktivní

lenicka24

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 28. říj 2016
Aktivita
2 příspěvky ve fotoblozích
9 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Ahojte, můžete mně prosím někdo poradit? Ve staré verzi jsem měla uložené oblíbené fotky, měla jsem jich tam už dost a bohužel teď v nové verzi je nemůžu najít 😞 Jsou někde, že jo? Díky

  • barca3979už to tady řešili, teď si nevzpomenu. Buď vlevo v kolekcích nebo pod panáčkem vpravo nahoře v profilu v aktivitách.
    • lucinta01Levá lišta - kolekce - moje kolekce, tam mám já fotky, které se mi libily
      • lenicka24
        AUTOR
        @lucinta01  tak ani tam nic nemám 😞 Nechápu to
        • sevcikomJá mám pod mým profilem ( panáček v horní liště ) na levé straně záložku moje oblíbené fotografie...
          • jannice@lenicka24  Hledala jsem celý víkend a marně. Teď jsem náhodně klikla na panáčka nahoře v liště, pak na MŮJ FOTOBLOG, pak jsem rozklikla ZOBRAZIT VÍCE MÝCH INFORMACÍ a pod složkou AKTIVITA jsou moje uložené fotky.
            • jana_martishÁno, je to tak, ako píšu dievčatá vyššie. Funkcionalitu Obľúbené fotky sme zrušili, keďže Obľúbené fotky a Kolekcie bolo úplne to isté a bola to zbytočne zdvojená funkcionalita. Aby nikto o svoje uložené obrázky neprišiel, dali sme ich každému do svojho profilu (klik na panáčika v hornej lište -> môj fotoblog -> v ľavom stĺpci položka Moja aktivita -> Oblíbené obrázky).

              Obrázky si teraz vieš uložiť kliknutím na Uložiť pod každou fotkou (tam kde je aj Líbí se mi to). Po kliknutí na Uložiť si vyberieš buď existujúcu kolekciu, alebo si vytvoríš novú kolekciu. Výhodou kolekcií je, že si vieš obrázky témeticky deliť 🙂