coverphoto
Neaktivní

linee

  /  40 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 9. čvc 2009
bydlí v městě Mělník
Info o bydlení
Stav   Již bydlím v domě
Projekt   Dům
Aktivita
69 příspěvků ve fotoblozích
2 099 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (12)
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Informace o projektu
Bydlime v drevostavbe od roku 2012 a porad jsme spokojeni. Mit jeste jednou tu moznost a nutnost, stavime opet drevostavbu a opet pouze se stejnou firmou.

Oteviram tema na zahrati - BAZENY🙂
Rozhodujeme se mezi Marimex Orlando a Florida. Mate nektery a spokojenost? Jeden je kovovy, jeden s konstrukci. Mate s obdobnym typem zkusenost a co doporucujete nebo naopak nedoporucujete a proc? Mountfield spise nechci a klasicky bazen je mimo nase financni moznosti. Typ s prifukovacim kruhem jsem z vyberu vyradila. Dekuji

Mate na zahrade zahradni gril (myslim kupovany). Jak se osvedcil, nejake vychytavky nebo jaky urcite ne a proc? Elektricky nebo plynovy?Dekuji

Planujeme si udelat na zahrade ohniste a gril. Poradite, jake jsou ted aktualni vzdalenosti (od hranic pozemku a sousedovmu domu), abychom splnovali normy? Na netu jsem nasla pouze obecne informace s odkazem na obcansky zakonnik. Dekuji.

Poradite prosim, jake ovocne kere se vam u malych deti osvedcily? Klidne i neco neokoukaneho...pocitam cernice, maliny a rybiz, popr. angrest. Presto poradte prosim...Zvazuji jeste jostu.