coverphoto
Aktivní

neyaa_cr

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 5. bře 2013
Info o bydlení
Stav   Stavím dům
Projekt   Dům
Aktivita
259 příspěvků ve fotoblozích
224 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Prosim kto má pračku aj sušičku v kupelni? Chcela by som sa Vas spytat (kedze sušičku este nemam, nemam skusenost) tak po dosušeni prádla ho vyberiete a rovno naskladate do skrin? To skladanie a upratovanie pradla robite v kupelni alebo si to niekam vynesiete? Riesim to, ci je dobre urobit si nejaku pracovnu plochu u pračky a sušičky na skladanie pradla, alebo to proste bude človek vynašat a posklada trebars na stole v obyvačke? Pračku...

2 fotky
  • jablicko12Mam v koupelne oboji, v koupelne skladam a pak roznesu rovnou do skrini, pokud je neco potreba dosusit, dam na zebrik nebo na susak.
    • candatmáš takové mezikusy mezi pračkou a suškou ze kterého vysuneš pultík a skládáš. Já to nemám a zatím mi to nechybí. Věci dám do koše a poskládám hned v obýváku a je to. Pak to jen šoupnu do skříně.
      • neyaa_cr
        AUTOR
        @candat  a tie mezikusy se daju asi na miru vyrobit nebo to vyrobce dava ku sušičke?
        • candat@neyaa_cr  bývá to v nabídce u kupované sušičky, aspoň u té mé to bylo.
          • anieanneMám obojí v koupelně, na sobě. Vysouvací mezikus nemám, takž ze sušičky to hodím do prádelního koše, odnesu do obýváku a skládám na gauči.
            • neyaa_cr
              AUTOR
              @jablicko12  prosim ta a mas ich na sebe ci vedle sebe? Este mam jednu dilemu, nevedela by si mi poradit? Myslis ze ta sušička može byt zatvoena v skrinke ked suši? alebo sa priliš zahrieva že by nemala byt zatvorena?
              • neyaa_cr
                AUTOR
                @candat   prosim ta este mam jednu dilemu, nevedela by si mi poradit? Myslis ze ta sušička može byt zatvorena v skrinke ked suši? alebo sa priliš zahrieva že by nemala byt zatvorena?
                • neyaa_cr
                  AUTOR
                  @anieanne  prosim ta este mam jednu dilemu, nevedela by si mi poradit? Myslis ze ta sušička može byt zatvorena v skrinke ked suši? alebo sa priliš zahrieva že by nemala byt zatvorena?
                  • anieanne@neyaa_cr  Určitě bych ji při sušení nezavírala, vydává dost tepla. Správně by neměla být ani úplně přiražená ke zdi, aby jí zezadu cirkulovat vzduch.
                    • candat@neyaa_cr  souhlasím s @anieanne  já tím v zimě i vyhřívám koupelnu 😬. Vydává dost tepla, tak bych ji během sušení nechala otevřenou 🙂
                      • neyaa_cr
                        AUTOR
                        @anieanne  @candat   aha rozumiem, ono to je i tak rychlo suche, za hodinku to uschne a mozem skrinku potom zavriet vsak...
                        • evercilamsto na skládání taky nemám, nahážu to do koše a skládám u televize, bo mi to trvá přes hodinu🙂
                          • hlasilJá skládám přímo ze sušičky, nejlíp se to prádlo skládá ještě teplé a mírně vlhké (tím myslím fakt jemně, prostě ne přesušené). Mezikus s výsuvem mám a je úplně naprd, velikostí je to tak na malé dětské triko a navíc se při úplném vysunutí vlastní vahou vyvrací. Je to nějaký univerzální kus, možná jiné budou lepší. Ale nikdy nebude mít větší plochu než 60x60 a spíš míň. Takže vyhladit a pěkně složit dospělácké triko na tom stejně dobře nepůjde. Pokud bude stavět sušku na pračku, tak mezikus budeš potřebovat vždy, ale jsou i levnější bez té police.
                            • hlasilA časem taky plánuju zastavět celou věž do skříně, ale v provozu to určitě bude muset být otevřené + nějaké větrací mřížky, protože musí ten vzduch i někde vzadu nasávat. Taky s ní v zimě v koupelně topím 🙂
                              • candat@hlasil  tak mě stojí suška na pračce 5 let a mezikus nemám a myslím, že tam ani nechybí. Aspoň jsem nic nepozorovala. Ale díky za postřeh s výsuvem 🙂 Do budoucna ho teda určitě kupovat nebudu 🙂
                                @neyaa_cr  Ano, skříňku za hodinu zavřeš a máš opět schováno 🙂