coverphoto
Neaktivní

radi1

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 31. čvc 2014
bydlí v městě Strakonice
Aktivita
28 příspěvků ve fotoblozích
2 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Holky prosím, která z vás máte venkovní vířivku, jaké máte zkušenosti? raději nafukovací, nebo pevnou? co trysky jak moc se zanáší a jestli by jste do ní šli znova nebo raději bazén? všem předem děkuji.

  • bublina88Máme nafukovací. U pevné je prý horší zazimování a ohřívat vodu celou zimu se nám nechce.
    • maculka5měli jsme nafukovací ,jela u nás pořád,takže ted jsme koupili celoroční,zatím nemuzu posoudit ale určitě nebudeme zazimovavat a voda se na zimu nevypouští aspoň to jsou instrukce ktere máme.Muž ktery už ji několikrat zkoušel mě ujišťuje ,že nelituje jedinné koruny,že je to pecka 😉tak uvidím.
      • jirinapezlmáme celoroční venkovní a pokud by hrozilo zamrznutí tak se sama přihřeje, jinak necháme v ranní hodinu dvě hodiny jet čerpadla kvůli pohybu vody a tak přihřívání je opravdu jen když je hodně mínus, vypouštět na zimu nám nebylo doporučeno
        • radi1
          AUTOR
          @jirinapezl   a co trysky zanáší se hodně? a můžu poprosit o typ? děkuji
          • radi1
            AUTOR
            @maculka5   a mohla bych také poprosit o typ? moc díky
            • maculka5@radi1  vyhrala tato,kvuli usporadani (lehneme si oba😂),mají certifikat hlučnosti,spotreby ,mame vybranou vybavu pro nás bezudrzbovou,takže žadné měření ph vody atd.všechno v automatu. DELPHINA ROYAL VISION
              • jirinapezl@radi1  trysky se nezanáší, jen je potřeba včas měnit filtr, kupovali jsem od Eurowellness typ Enrico, kdybychom mohli vybírat znovu, tak bychom vzali hlubší. Jinak jsme spokojení.