coverphoto
Aktivní

radi1

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 31. čvc 2014
bydlí v městě Strakonice
Aktivita
28 příspěvků ve fotoblozích
2 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Holky máte některá kávovar od Jury? nebo pokud můžete srovnat Juru a Delonghi. Nemůžu se rozhodnout. Jestli jít do nižší třídy Jury nebo lepší Delonghi.

Ahojky! Holky prosím jdu na radu, v čem máte uspořádané sypké potraviny? myslím mouky, těstoviny, rýži..... mám jsem v dozách z IKEA,ale nejsem spokojená. Nějaký typ, možná nejlépe hranaté nevím, mám je ve velkém šuplíku.Prostě s čím jste spokojené , z čeho se dobře vysypou, dobře otevřou.

Holky prosím, která z vás máte venkovní vířivku, jaké máte zkušenosti? raději nafukovací, nebo pevnou? co trysky jak moc se zanáší a jestli by jste do ní šli znova nebo raději bazén? všem předem děkuji.

Ahojky,jdu na radu odešla nám lednice. A já potřebuju hned vybrat jinou. Stačí mě bez mrazáku, chtěla bych alespoň 250, ale netuším jakou. Poraďte jakou značku máte vy? a na co si dát pozor. moc díky, za každou radu.

Ahojky! Holky máte některá sedačku Phase LYON?máme ji vybranou jen nevíme jakou látku jestli Luxury( ta by měla být ta nejkvalitnější )nebo jít do levnější elegance.cena se celkem hodně liší.
Netušila jsem, že vybrat sedačku, když máme určité požadavky je až takový problém. 😒 , už to chci mít za sebou