coverphoto
Aktivní

termat5

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 12. říj 2017
bydlí v městě Praha
Aktivita
4 příspěvky ve fotoblozích
59 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
Praha
Sledované fotoblogy (2)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Dobrý den, nemáte doporučení na někoho, kdo pokládá zámkovou dlažbu? "Platím zlatem!!!" Realizace Sulice. Včera nám odešla firma uprostřed pokládky dlažby na terase a ještě nám k tomu chybí položit dlažbu před domem a spojovací chodníček 😭

Hezký podvečer, včera nám konečně zapojili technologii bazénu a ráda bych slyšela Vaše doporučení na délku a rozložení provozu čističky a solinátoru. Prý stačí zapnutí na 6 hodin denně s doporučením od 10 do 16. Bazén máme 6 x 3 x 1,5.

Kam s nářadím v zahradním domku? Nemáte někdo nějakou vychytávku kam dát v zahradním domku nářadí (lopaty, hrábě, rýč, motyku, hrablo, apod.). Jen tak opírat o stěnu nechceme, aby se při prvním odebrání jednoho kusu nezhroutilo vše ostatní. Napadl nás jen sud, kam vše nastrkat.

Hezký večer, chci se zeptat, chciq poradit a možná i "přesvědčit" - máte vánoční stromek sladěný s interiérem, nebo barevnost neřešíte, vzhledem k tomu, že stromek je doma cca měsíc. Vždy jsem měla "moderní" stromek a nyní mě to táhne ke klasice - červeno-zlatý, ale nevím... Interiér máme černo-bílo-stříbrný... Jak to máte Vy? 😉 Děkuji.