Jak vyřešit dětskou zábranu?

Profilova fotka
Chtěla bych poprosit o nějaké tipy nebo nápady, jak máte řešené dětské zábrany na schodiště? Dívala jsem se, že jsou i bez vrtání, což by se mi líbilo . máte s nimi zkuenosti? Dole je z obou stran schodiště zed, tam to není problém. Ale v patře je z jedné strany zed a z druhé nerezové zábradlí. Je tady někdo, kdo řešil zábranu v takovém případě?
Odpovědět
Profilova fotka
Zdarec. Dají se koupit zábrany,které mají možnost namontování nazábradlí jsou knim takový speciální svorky co se zajišťují šrouby. Bohužel se tato vychytávka dá koupit zvlášť a né každé zábradlí se k nim dá přichytit:)
Odpovědět
Profilova fotka
@monicka_m My jsme koupili tu, co prodávají v Lidlu a šla pěkně dát na schody, kde je z obou stran zábradlí (schody končí v prostoru). Držela dobře a byla za slušné peníze ;-)
Odpovědět
My meli zabranu mesic. Stejne ji mezulan prelezl. Takze jsme ho naucili, ze nema lezt na schody. Muze na ne jen s rodicema:)
Odpovědět
Profilova fotka
@tomy52 Díky, koukala sem na net na to už, ale na naše zábradlí to bohužel asi nepujde :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@lulii A nemáte foto prosím? A zábrana jinak byla určená k vrtání do zdi? nevíte, jestli ji ještě v Lídlu mají?
Odpovědět
@monicka_m jednou za čas ji mají v lidlu ale nevím kolikrát do roka je ta akce. Nemusí se vrtat do zdi mám ji a dokonce volnou, už ji nepoužíváme.
Odpovědět
řešili jsme podobný problém a nakonec to vyřešila zábrana od truhláře...na té nerezové trubce zábradlí je dán trámek, do kterého se pak branka zavírá. http://www.modrastrecha.cz/blog/solei...
Odpovědět
Profilova fotka
@monicka_m Bohužel lepší jsem nenašla ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lulii Super, mockrát děkuji...tady na ten systém jsem se taky dívala, mají ho i v Ikey, ale nenapadlo mě, že bude držet i na kovovém kulatém sloupku
Odpovědět
Profilova fotka
@monicka_m Nemáte zač a škoda, snad něco vymyslíte:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?