Odpověď na příspěvek od puhelin:
Je syn pravák nebo levák? @puhelin Dobrý den, pravák.Odpověď na příspěvek od edira:
Dobrý den,potřebovala bych od Vas poradit. Zařizu… @edira postel od okna v právo je tam 126 cm postel má hloubku 120 to je tak akorát. Naproti stůl. Skříň u stěny naproti okna. Dveře u skříně aby se otevíraly zajížděním do bokuOdpověď na příspěvek od artep1987:
@edira postel od okna v právo je tam 126 cm poste… @artep1987 děkuji ; tak nějak jsem si to myslela😊 Říká se ; postel by neměla být u stěny kde je okno ( prý k vůli průvanu) Co myslíte?Odpověď na příspěvek od edira:
@artep1987 děkuji ; tak nějak jsem si to myslela😊… @edira já tak vyrostla a přežila ;-).jinak kluk si možná ten pokoj 5x předělá jak poroste, tak to moc neřešte.Odpověď na příspěvek od edira:
Dobrý den,potřebovala bych od Vas poradit. Zařizu… @edira a syn nemá nějakou představu? Já bych možná uvítala pomoc i od něho a by jste se divili jaké nápady mají ti mladí 😁Odpověď na příspěvek od stelholi:
@edira a syn nemá nějakou představu? Já bych možn… @stelholi To je dobrý nápad, já bych se taky chtěl zapojit do zařizování pokoje, kdyby to byl pokoj pro mě 😀 Jasně, rozmístění nábytku se většinou řeší hlavně z praktického hlediska, ale pak ty další věci...Odpověď na příspěvek od artep1987:
@edira postel od okna v právo je tam 126 cm poste… @artep1987 Asi jedině takhle. Tam se toho zase tolik vymyslet nedá, když je nábytek už daný.Odpověď na příspěvek od artep1987:
@edira postel od okna v právo je tam 126 cm poste… Taky se mi hodi nejvíc pod to okno. Syn to měl taky tak v pokoji 😄 Vždyť může si prohodit hlavu a nohy kdyby mu foukalo od okna 😄Odpověď na příspěvek od edira:
Syn si přál větší postel , tak střední cesta byl… @edira Ak máte problém s prievanom, v prvom rade vyriešte netesné okno.Odpověď na příspěvek od martajane:
Taky jsme chtěli původně PAX, ale nakonec jsme vz… Rohová skříň lépe využije prostor, klasická je zase jednodušší na přístup....