Diskusi odebírájí 2 lidé

Pokoj pro syna

Dobrý den,potřebovala bych od Vas poradit. Zařizuji pokoj pro syna ( školáka) a nevim jak rozmístit postel 120x200, Ikea skřiň Pax ( s hloubkou 60 cm a smiřkou určitě 150 -200cm) a stul Lagkapsten 140x60. Jsou tam spatně zakreslene otvírání dveří. Otevírají se na druhou stranu směrem k oknu. Prosím pomozte, budu ráda za každou inspiraci😊❤️
Odpovědět
Je syn pravák nebo levák?
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od puhelin:

Je syn pravák nebo levák?
@puhelin Dobrý den, pravák.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od edira:

Dobrý den,potřebovala bych od Vas poradit. Zařizu…
@edira postel od okna v právo je tam 126 cm postel má hloubku 120 to je tak akorát. Naproti stůl. Skříň u stěny naproti okna. Dveře u skříně aby se otevíraly zajížděním do boku
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od artep1987:

@edira postel od okna v právo je tam 126 cm poste…
@artep1987 děkuji ; tak nějak jsem si to myslela😊 Říká se ; postel by neměla být u stěny kde je okno ( prý k vůli průvanu) Co myslíte?
Odpovědět

@artep1987 děkuji ; tak nějak jsem si to myslela😊…
@edira já tak vyrostla a přežila ;-).jinak kluk si možná ten pokoj 5x předělá jak poroste, tak to moc neřešte.
Odpovědět

Dobrý den,potřebovala bych od Vas poradit. Zařizu…
@edira a syn nemá nějakou představu? Já bych možná uvítala pomoc i od něho a by jste se divili jaké nápady mají ti mladí 😁
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od stelholi:

@edira a syn nemá nějakou představu? Já bych možn…
@stelholi To je dobrý nápad, já bych se taky chtěl zapojit do zařizování pokoje, kdyby to byl pokoj pro mě 😀 Jasně, rozmístění nábytku se většinou řeší hlavně z praktického hlediska, ale pak ty další věci...
Odpovědět

@artep1987 Asi jedině takhle. Tam se toho zase tolik vymyslet nedá, když je nábytek už daný.
Odpovědět
Syn si přál větší postel , tak střední cesta byla 120😊 co se týče doplňku , už bude ke vkusu syna. Spíš mi šlo o to rozmístění nábytku. Byla by ještě nějaká varianta ,kam dát postel?
Odpovědět

Taky se mi hodi nejvíc pod to okno. Syn to měl taky tak v pokoji 😄 Vždyť může si prohodit hlavu a nohy kdyby mu foukalo od okna 😄
Odpovědět

Syn si přál větší postel , tak střední cesta byl…
@edira Ak máte problém s prievanom, v prvom rade vyriešte netesné okno.
Odpovědět
Proč by od okna mělo táhnout? Jedině, že by byla chyba v okně.
Odpovědět
Taky jsme chtěli původně PAX, ale nakonec jsme vzali tady tuto rohovou skříň z Nábytku Harmonia Zabere míň místa a rohy se hezky využijí. Postel bych dala k delší stěně nebo pod okno.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od martajane:

Taky jsme chtěli původně PAX, ale nakonec jsme vz…
Rohová skříň lépe využije prostor, klasická je zase jednodušší na přístup....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?