Okapové chodník

Dobrý den, Chystáme se na realizaci okapového chodníku cca 100m. Na kolik vyjde realizace svépomocí ? Na kolik vyjde přes stavební firmu? Má někdo zkušenost? Děkuji za odpoved a radu.
Odpovědět
Pane Meloune, nejlepší asi bude když si vezmete sám kalkulačku a začnete počítat. Nikdo nezná vaše podmínky, jakou dlažbu si vyberete atd. Tedy nejlepší asi bude si prvně ujasnit z čeho to chcete dělat a pak počítat. Všechno je A*B*C (plocha dlažby, množství štěrku), někdy jen A*B (počet obrubníků). K tomu připočíst nějakou hodinu za bagr. To je asi tak vše.
Odpovědět
@pavolmeloun Takový dotaz snad ani nemůžete myslet vážně. Děláte si z nás srandu?
Odpovědět
Jde jen o pokládku čistě okapového chodníku, jen lóže + osazeni obrubniku, nic víc. Jsem v tomhle směru lajk, ptám se jen v jaké cenové relaci se to pohybuje. Nevím kolik si bere firma za pokládku, proto tenhle dotaz!😉
Odpovědět
@pavolmeloun Těžko se dá odpovědět, když není jasný dotaz. Tak po pořádku: 1. Píšete, že jde "jen o pokládku", ale hned dodáváte, že "jen lože a osazení obrubníku". Tak co teda budete dělat? Pokládat dlažbu, nebo dělat lože a osazovat obrubníky? Nebo všechno? 2. Píšete, že chodník má 100 m. Ono je ale docela podstatné, jak je široký, tedy kolik má m2. 3. Rozumím tomu správně, že když chcete jen "pokládku", tak veškerý materiál máte?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?