Čidla otevření / magnety / AeroControl na střešní okna Velux

Zdravím, ráda bych požádala o radu, jak namontovat na střešní okna Velux čidla otevření oken. Budeme mít systém chytré domácnosti (Loxone) a chceme, aby nás to upozorňovalo, pokud je při odchodu z domu některé střešní okno otevřené. Velux tyto čidla standardně nedodává, ale prý se to dá dodělat. Dali nám k tomu obrázek, viz příloha. Máte s tím někdo zkušenost? Prosím poradíte, jaké konkrétní čidla koupit a jakým způsobem je na střešní okna Velux namontovat? Moc děkuji!
Odpovědět
@kathyxkathy a to uz mate dodano od veluxu? Docela me prekvapuje ze nechteji osadit magnetem z vyroby. Ja poptaval cca 4vyrobce na klasicke eurookna a nikdo s tim nemel problem:-/ koukal jsem na nase okna a podle vseho mame neco podobneho https://www.alarmax.cz/magneticke-kon... ale jestli toto je vhodne na stresni okna netusim:-/ ono navrtat to asi neni problem kdyz ma clovek ponk ale to pristavbe domu bezne nekde cistou dilnu nema aby si to v klidu nameril a udelal…:-/ no preju hodne stesti!
Odpovědět
@raziel628 dekuji za odpoved. V eurooknech to mame, ale Velux toto bohuzel nedela.
Odpovědět
@kathyxkathy jeste muzete zvolit externi ale to se mi osobne moc nelibi:-/ zvlast kdyz to delate nove… pokud jste zrucni tak to date sami (jenom bych to nekde vyzkousel ze vam vrtak nebude stepit okraje nebo tak… tu diru bych necim osetril (barvou)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?