Poradíte nějaké slušné vypínače a zásuvky?

Stavím novostavbu a potřeboval bych poradit nějaké vypínače a zásuvky. Všechny budou v bílé barvě, design stačí obyčejný. Ideálně nějaký rozumný poměr kvalita/cena. Co byste doporučili?
Odpovědět
@robertpok Těžce se to doporučuje, protože každému se líbí něco jiného. Já to udělal tak, že jsem zašel do Showroomu (třeba ARGOS a další větší prodejci) a vybral bych. Mají tam od levnějších až po dražší. Mi se třeba líbí Shneider Asfora. Ale sám mám doma jiné. Schneider UNICA. Protože manželka 😄
Odpovědět
@robertpok Vse je o tom jaky mate vkus/styl a planovane zarizeni domu. Asi neudelate spatne kdyz vyberete neco od ABB, Schneider, Legrand. My mame napriklad Time Arbo a vypadaji super🙂
Odpovědět
Cokoliv od ABB, Schneider, Legrand. Manžel vybral ABB, je elektrikář. . Vybírala bych z těchto 3 a klidně podle ceny, není to úplně malinká položka.
Odpovědět
Profilova fotka
@robertpok Jak píší ostatní je to věc vkusu, my jsme vybrali Schneider Asfora.
Odpovědět
My vybírali podle obrázků na netu, při výběru jsme zpočátku neřešili vůbec cenu a šli jen po designu. Měli jsme tři favority a po návštěvě elektra, kde měli vystavené všechny typy od různých značek, bylo jasno. S manželem jsme oba ukázali na stejný typ, úplně jiný než jsme měli v původním výběru. A když nám pán řekl, že to jsou skoro ty nejlevnější, tak jsme byli překvapeni (většinou máme to "štěstí", že se nám líbí ty dražší věci). A tak bylo jasno a budeme mít Legrand Niloe. Názory na ně se různí a tak budeme doufat, že nějakou dobu vydrží a bude to OK. Ještě bych doporučila zjistit si, jestli vámi vybraná řada obsahuje všechny komponenty, které budete potřebovat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?