Lepící pěna

Profilova fotka
Zdravím, má nějaký vliv to, jak nastříkám lepící pěnu na polystyrenovou desku? Myslím hlavně, jestli se nezmění tepelně izolační vlastnosti. Tady soused mi radil, že klidně ať dávám bochánky, prý je menší spotřeba. Děkuji.
Odpovědět
Tak zřejmě první je na řadě výběr lepící pěny přímo určené k lepení polystyrenových desek ( je lepší když je to pěna přímo k tomu účelu určená ). Dle mého je lepší dělat takové ty klikatice po obvodě a dle rozměru desky i vodorovně v obvodu desky, či křížem. Při lepení dostatečně přitlačit a chvilku přidržet aby se deska chytla / záoleží také na tom jak silné desky a k čemu se lepí /. Po tom obvodu je to dle mého lepší, protože se tam pak nemůže dostávat vzduch z nějakých mezer, který by mohl ovlivňovat tepelnou účinnost. A samozřejmě nezapomenout i na lepení desek po stranách k sobě. Je to určitě lepší.
Odpovědět
Profilova fotka
https://youtu.be/Uh0HMqGvLIo Neberte to jako reklamu,bylo to první video, které na mně vyskočilo. Berte to jako názornou ukázku jak udělat housenku na polystyrénu. Lepidlo použijte k tomu určené tzn.k lepení fasádních polystyrenů
Odpovědět
@kateee1111 Lepil jsem Tytanem Styro 753 a ten doporučuje housenku po obvodu a uprostřed v podélné ose. Je to pěně namalované.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?