Loupani zakladove desky garaze

Hezky vecer všem. V Sobotu rano jsme vylili ZD garáže, pravidelně jsem kropil a koukam ze se ted zacina vrchni slupka loupat.. Beton pod tim je tvrdy, nedroli se.. Vadí to něčemu? Kde jsem udelal chybu? Na desku přijde natavit hydroizolace a jeste 10cm betonu kvuli vyspadovani odtoku vody. Dekuji za reakce a odpovědi
Odpovědět
Profilova fotka
@brosban Nic to není, stačí oloupat co půjde a napenetrovat a vařit hydroizolaci, dle foto je to vyplavený cement ale to je prostě běžná věc. Pokud deska nemá velké praskliny tak se nic neděje. My měli to samé jen se to takto drbně loupalo, celou desku jsem obrousil drátěným kotoučem na flexu aby byl povrch soudržný pro penetraci a nic se neodlupovalo. Ale to jsem ani nemusel ale prostě sem si tu práci dal.
Odpovědět
Profilova fotka
Presne ako píše @jarin1, je to cementový šlem, stačí zamiesť alebo dobre ide dole aj wapkou. Ale kým postavíte nadto hrubú, tak sa to chodením vydrolí aj samo.
Odpovědět
Super, děkuji.. Uz jsem se lekl ze jsem neco pokazil pri postupu..
Odpovědět
Jaká byla konzistence betonu? Nepridavala se voda do betonu? Vypadá to na moc vody a tím pokazena pevnost betonu. Vada to není normální, ale možná častá.
Odpovědět
Profilova fotka
@martin_s My vodu také nepřidávali konzistence byla s3 C20/25 a zimní přísada sky6, žádné ředění jsem nechtěl právě kvůli pevnosti betonu a i tak se to oloupalo. Betonovalo se 20.prosince teplota byla +6°C. beton byl celou zimu přikryti folii a geotextílií.
Odpovědět
@martin_s v mixu se trochu vody přidávalilo.. Pevnost betonu ale se zda byt normální, pod slupkou se nedroli. Po sundání salovani z boku se beton vubec nedroli a drží
Odpovědět
@martin_s kdyz to šlo z mixu tak se beton sam neroztekl, zustal na místě takze si nemyslím ze by to bylo az tolik řídké.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?