Přechod garáže do domu: podlaha, beton, dlažba - řešení

Ahoj, jak máte ve skladbě podlahy a následném betonu a dlažbě řešen přechod z garáže, která je součástí domu ven? Na internetu jsem našel toto řešení, ale rád se poučím. Díky za info https://allegro.cz/produkt/puroterm-h...
Odpovědět
Toto řešení pro naši šířku vrat stojí 12 tisíc. Ocením informaci, jak to máte ostatní. Přemýšlím, zda 12k je adekvátní cena, zda to opravdu jinak dost promrzá, zda nepůjde více zimi samotným spodkem - stykem vrtat a dlažby nežli betonem. V garáži plánujeme podlahovku "tak aby se neřeklo" se smyčkou 20 cm.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od rumcajk:

Toto řešení pro naši šířku vrat stojí 12 tisíc. O…
@rumcajk Ahoj, my to ted taky resime. V nasem projektu tento detail neni idealne vyreseny - za vraty garaze je hned dlazba a pod nic, jenom sterk. Probiral jsem to s projektantem a pry se to obvykle bud vubec neresi, nebo se pod sterk da slabe XPS a pres nej nejaka tvrda deska (napr Cetris), aby se XPS nestlacovalo. Reseni s Purotherm Heavy se nam zda jako dost dobre, takze do nej nejspise pujdeme. Nebudeme to ale delat ted - chci to tam dat az budeme mit vrata a garaz zateplenou.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od rumcajk:

Ahoj, jak máte ve skladbě podlahy a následném bet…
@rumcajk použijte pěnosklo, cena třetinová
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od cast:

@rumcajk Ahoj, my to ted taky resime. V nasem pro…
@cast No právě, moc to lidi v praxi neřeší s odvoláním na to, že stejně vrata ve spojích zem/vrata a špaleta/vrata moc neizolují. A já si lámu hlavu, zda 12 tisíc a práce navíc za to vlastně ve výsledku stojí...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?