Odpověď na příspěvek od roman_:
@svai Mňa nezaujíma, čo majú na webe, ale reálne … @roman_ Pane Romane, firma má nejen web, ale i umožňuje prohlídky reálných domů. My jsme navštívili dva. Dům, který byl deset let starý a rok starý. Pokud by vás opravdu zajímali materiály, funkčnost, spokojenost či nespokojenost majitelů, proč toho nevyužijete? Ekokonstrukce je na trhu asi 20 let a má za sebou hodně staveb. To mluví za vše. Napsala jsem kontakt na sebe, jestli někoho skutečně něco zajímá, volejte. A protože i nás na začátku zajímala celková cena, tak platili jsme mimo cenu na klíč za dům: -přípojky s výkopovými pracemi (asi 80.000, inženýring (vyřizování různých dokumentů k stavbě 50.000, ale to si můžete dělat sám,krbová kamna, EG.D 50.000). Asi tak.Odpověď na příspěvek od svai:
@roman_ Pane Romane, firma má nejen web, ale i um… @svai Solídna firma by si tu predsa mohla zaplatiť profi účet, aby aspoň zlegalizovala to kvantum reklamy, čo sa tu objavuje. Netvrdím, že to nie sú reálni zákazníci, ale vždy je to jeden príspevok a registrácia v ten deň, čo vyznieva účelovo. Iné by bolo, keby sa tu s ostatnými podelili aj s nejakými fotkami z priebehu a nie len na záver jeden oslavný príspevok.Odpověď na příspěvek od roman_:
@svai Mňa nezaujíma, čo majú na webe, ale reálne … @roman_ Pane Romane, firma má nejen web, ale i umožňuje prohlídky reálných domů. My jsme navštívili dva. Dům, který byl deset let starý a rok starý. Pokud by vás opravdu zajímali materiály, funkčnost, spokojenost či nespokojenost majitelů, proč toho nevyužijete? Ekokonstrukce je na trhu asi 20 let a má za sebou hodně staveb. To mluví za vše. Napsala jsem kontakt na sebe, jestli někoho skutečně něco zajímá, ozvěte se. A protože i nás na začátku zajímala přibližná celková cena, tak platili jsme mimo cenu na klíč za dům: -přípojky s výkopovými pracemi (asi 80.000, inženýring (vyřizování různých dokumentů k stavbě 50.000, ale to si můžete dělat sám, když na to máte čas a nervy, krbová kamna, EG.D 50.000). Asi tak.Odpověď na příspěvek od milsmid:
Zdravím, našla jsem tuto diskuzi a tak bych se ch… @milsmid Bože, už je to tady zase... 😭😭😭Odpověď na příspěvek od milanq:
Pane Romane, to je ale komedie, co? @milanq Už to tu bolo toľkokrát, že už to ani nečítam celé.Odpověď na příspěvek od jozkakomosny:
@milsmid Bože, už je to tady zase... 😭😭😭 @jozkakomosny Nevím jestli si všiml toho, že tato diskuze ja vedena na téma: Zkušenosti s firmou Ekokonstrukce. Vy tady napadáte všechny účastníky, bez toho, abyste sám napsal svoji recenzi. Vytýkate také všem zveřejnění recenze v den přihlášení. Já jsem na Modré střeše registrovaná již několik let, ale je velmi zvláštní, že Vaše kritika přišla téměř okamžitě. Zřejmě Vám hodně záleží na tom poškodit tuto firmu. Jakou vlastně máte zkušenost vy, když už ... je to tady zase ?! Mně i ostatní účastníky by určitě Vaše zkušenost velmi zajímala, protože zatím jste se kromě hejtů nijak nevyjádřil. Mluví z vás jen uražené ego, ale o tom tato diskuze není. :-) Mějte se :-)Odpověď na příspěvek od milsmid:
@jozkakomosny Nevím jestli si všiml toho, že tato… @milsmid Viete, ono sa to tu vždy objaví z ničoho nič po niekoľkých mesiacoch ticha. Netvrdím, že to nie sú skutoční zákazníci, ale takmer isto za tú recenziu niečo dostali, či už zľavu alebo inú kompenzáciu, prípadne to (možno so súhlasom klienta), píše priamo firma. Alebo Vy máte vo zvyku, keď Vám niečo urobí doma firma, hneď letieť na stavebné fóra a písať oslavné recenzie? Resp. kopírovať tie staré, pretože vyzerajú, ako by ich všetky písal jeden človek? Že sme Vás tu nikdy predtým nevideli. A áno, sú tu ľudia, čo to tu sledujú denne a reagujú obratom.Odpověď na příspěvek od roman_:
@milsmid Viete, ono sa to tu vždy objaví z ničoho… @roman_ Toto fórum je o zkušenostech. Nemám potřebu shazovat jakékoliv cizí recenze. na Modré střeše jsem reagovala na témata týkající se tvorby zahrady. Napište vy sám svoji recenzi, pro mě, jako pro zákazníka firmy Ekokonstrukce by byla určitě přínosná.Odpověď na příspěvek od milsmid:
@jozkakomosny Nevím jestli si všiml toho, že tato… @milsmid Firma Ekokonstrukce je mně úplně lhostejná, ať si s ní staví kdo chce. Její práci znám a právě proto bych s ní rozhodně nestavěl. Ale chápu, že někdo, kdo je ve stavařině laik, může být spokojen. Vy jste ale vůbec nepochopila, že nám vadí ty přihlouplé oslavné recenze, pouze a jen této firmy, psané jak přes kopírák (kdo je asi skutečným autorem a za kolik, že?), bez ohledu na jakoukoliv časovou souvislost. Je to trapné a můžete to okecávat jak chcete.Odpověď na příspěvek od jozkakomosny:
@milsmid Firma Ekokonstrukce je mně úplně lhoste… @jozkakomosny Pokud je vám tato firma lhostejná, tak nechápu proč trávíte tolik svého času kritikou všech účastníků na několika diskuzních fórech. Toto fórum se jmenuje: Hledám dodavatele: Zkušenosti s firmou Ekokonstrukce Hodonín - máte zkušenosti? .... Vy, jak píšete, žádné nemáte. Tak proč tady osočujete slušné lidi? Zřejmě za tím bude jen uražené ego. :-)Odpověď na příspěvek od milsmid:
@jozkakomosny Pokud je vám tato firma lhostejná,… @milsmid Tak nejprve mě napadlo, jestli jen nezkoušíte provokovat... Ale ne, vypadá to tak, že prostě jen obtížně rozumíte psanému textu. Tak si zkuste znovu přečíst můj předchozí koment, třeba Vám to dojde.