Hledám dodavatele rozvodů vzduchotechniky - Brno venkov

Sdílejte prosím (dobrou) referenci na někoho kdo by mi dodal a natáhl vzduchotechniku na domku. Je to centrální rekuperace napojená na Nilan VPL 15 K Top. Díky!
Odpovědět
:( To je v podstatě co jsem postřehl - koho jsem zatím oslovil tak nemá zájem.... Fakt nikdo?
Odpovědět
A vy už tu jednotku od Nilanu máte a chcete udělat jen rozvody?
Odpovědět
@petros4 Sháním všechno, ideálně to vezmu najednou i s prací. Aspoň se zjednodušují záruky a koordinace.
Odpovědět
Tak to potom asi někdo udělá. Ptal jsem se, protože pokud by jste měl už svoji jednotku a chtěl jen natahat rozvody, nedivil bych se, že nikdo nemá zájem. To by jste si asi dost připlatil.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
@z_1_z Ahoj, našel jsi někoho? Nebo jsi oslovil přímo Nilan?
Odpovědět
@josephporta Oboje :) Přijde mi to jako zvlášní obchodní model Nilanu, že nedává dodavatelům slevu na jejich výrobky, aby to mohli prodávat. Místo toho dává slevu koncovým zákazníkům. Důsledek je, že to moc nikdo neprodává, si myslím...
Odpovědět
Profilova fotka
@josephporta Také jsem zkusil oboje, nakonec mi rozvody natahala jedna brněnská firma a s prací jsem velmi spokojen. Trochu horší už to bylo s komunikací, ale v zásadě jen pro to, že jsou velmi zaneprázdnění.
Odpovědět
Profilova fotka
@z_1_z A zkušenosti s jednotkou od Nilanu už nějaké jsou? ;-)
Odpovědět
@awakened Zdar, jakou firmu sis nasel? Co sis pořídil za jednotku?
Odpovědět
@josephporta pomáhá mi s tím @required. Jednotku plánuju "Nilan VPL 15 K Top", ale ještě ji nemám. Koupil jsem jejich "Investiční voucher", což je 15 000 drahý kus papíru, na který mi za 6 měsíců dají 30 000 slevu na tu jednotku. Nespěchám, tak jsem to využil.
Odpovědět
Profilova fotka
asi to už není aktuální, ale jsem více než spokojený s touto firmou: http://www.storekcz.eu/ Jsou kousek od mé stavby, ale jezdí po celé republice. Ve ctvrttek byli u mně ve třech lidech celý den, a dneska rekuperaci dopojí ve dvou. Luxusní dohoda o termínu (v pondělí jsem volal a ve čtvrtek přijeli)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkoušel jsem poptat různé firmy z blízkého okolí mého bydliště, v podstatě všechny jsem vzápětí zavrhl - ať už pro jejich přístup (třeba "projekt není potřeba, my to tam nějak nataháme") nebo z důvodů jako způsob vedení rozvodů a volba materiálu. V institutu pasivního domu, kam jsem se obrátil pro radu, mi doporučili brněnskou firmu www.evora.cz, se kterou jsem navázal kontakt a nakonec to vedlo ke spolupráci. Zatím máme jen hotové rozvody, jednotka se samozřejmě bude osazovat až úplně nakonec (vidím to na závěr zimy/začátek jara), ale jsem spokojen.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@josephporta Máme v plánu pořídit Pichler LG250. Jedná se o pasivní jednotku s integrovaným předehřevem. Pro jistotu jsem nechal přívodní větve izolovat jako pojistku, kdybychom v budoucnu měnili za aktivní rekuperaci. V lepším případě ji pořídíme rovnou, kdyby přebývaly finance. To se ale zcela jistě nestane :-).
Odpovědět
@awakened Jojo prachy, neznám nikoho kdo by se vešel do rozpočtu :-D Já bych rád od Nilanu Compact, ale to jsme někde 250 - 300tis |-| + to napojit na FVE
Odpovědět
Profilova fotka
@josephporta Kompakt jsme také zvažovali, ale jelikož nemáme pasivní dům, nakonec to pro nás není úplně vhodná varianta. S Nilanem jsem docela komunikoval po mailu, byli ochotní a poradili. Původně jsme chtěli jít do aktivní rekuperace (VPL 15) s voucherem, ale vzduchaři mě na showroomu přesvědčili pro Pichler.
Odpovědět
@awakened Taky nepočítám, že bych se vlezl do pasivu. Ale kompakt se mi líbí v tom, že je to "all in one" na malém ani ne 1m2. Vzhledem k tomu, že plánujeme mini domek 4+kk o obytné ploše cca96m2 :-D :-o každý cm se počítá. http://www.modrastrecha.cz/group/6692... A nebo nebudu dávat nic, dám jen bojler a el.kotel a ušetřím. protože o co se mi navýší hypotéka, to mi kompakt nikdy asi nevrátí :-D Ale ten pocit s klidného bydlení je dost lákavý =-) :-| 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@josephporta Chápu tu prostorovou úsporu. Trochu mne ale stresovala představa, že je všechno v jedné krabici a něco by se vysypalo... a navíc ta cena. My máme ovšem technickou místnost 13m2, tam se vleze ledacos, takže RJ, elektrokotel a akumulační nádoba budou samostatně.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?