Nevíte prosím název antik bazaru u Mělníka?

Snažím se marně dohledat název, nebo webovky krámku, který se nachází po pravé straně u hlavní silnice kousek před Mělníkem směr od Dubé. Za boha nevím, ani název té obce, abych zkusila najít. Vím, jen že když jedu okolo, mají tam i vintage styl, lucerny, ratan atd, takže to možná ani antik bazar není. Moc moc děkuji pokud mi někdo pomůže :-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@pajavokr já jsem z Mělníka a jediné,co mě napadá,i když přesně z druhé strany Mělníka jsou Dárky a dekorace Kly, web darkykly
Odpovědět
Profilova fotka
@pajavokr a ještě pak kousek od Mělníka, Antik Spomyšl
Odpovědět
@benjik děkuji, ale není to ono :-) poznala bych to z fotky zvenčí.. toto je také moc pěkný obchůdek, ale paní má jen fb a ten já nemám, že bych koukla na sortiment. :-)
Odpovědět
Ajooo má webovky. Teď to vidím :-) darkykly jak píšete. Tak kouknu.
Odpovědět
Profilova fotka
@pajavokr a co zkusit vyhledat přes google maps? Zadat antik/starožitnictví a třeba to najde? Nebo registr firem.
Odpovědět
@benjik už jsem byla tak zblblá, že jsem jela přes Google earth street view a hledala tu obec :-) ale asi je to zastaralé, protože tam kde si zhruba myslím, že se nachází, tak nejní..asi budu muset jet jednou do Ph po starý a ne po dálnici. :-|
Odpovědět
@pajavokr Google aplikace je doopravdy zastarala. Zkuste u Seznamu jejich mapy a funkci “panorama”, kde jsou fota cca rok stara.
Odpovědět
Profilova fotka
@pajavokr souhlasím s @rdkubis74 . My na googlu máme na zahradě pořád skleník, který min. 5 let nestojí. Ono tu moc antiků není, většina zkrachovala. Byl jeden na Pšovce u kruháče, další byl v Mlazicích a už ani nefunguje.
Odpovědět
Profilova fotka
?
Odpovědět
Profilova fotka
Je to obec KLY nebo vesnice a melo by to byt Helča kly
Odpovědět
Profilova fotka
Hned za benzinou je dekorace helča a vedle by měl být další obchod který je prý lepší více prostorný a více výběru.
Odpovědět
Profilova fotka
@jarin1 to jsou ty Dárky dekorace,ty vedle Helči(viz horní fotka) a přesně tak, mají větší sortiment. A tady ta fotka je Helča. Ale teda od Dubé to není. Silnice na Dubou je přesně na druhé straně města.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@benjik ano dárky dekorace a je to směr od mělníka na prahu a to my říkala sestra že je větší výběr a není to tak nahnácané jako u helči. 🙂 ale tak záleží na každým jaký má vkus.
Odpovědět
Profilova fotka
@jarin1 Helča to má v jedné místnosti,ne větší než obývák v paneláku. Wertheim vedle ( ty dárky) má obr plochu o velikosti menšího supermarketu a mají ještě jednu mini pobočku v centru Mělníka. Ta je malinká. Všichni nabízejí zasílání i poštou.
Odpovědět
Profilova fotka
@benjik 😉 To pak je jasné jak není prostor.
Odpovědět
Všem moc moc děkuji.. :-) já měla asi na mysli tu Helču. Webový nemá, ale instagram ano, tak je to ten krámek podle fotek. Parádní obchůdek. Brzy se tam vydám ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pajavokr ale teda tou Dubou jsi nás zmátla suprově :-D Od Helči máme super hrníčky. Jsou ve stojánku nad sebou a dohromady dají obrázek Eiffelovky. Má spoustu vosků od YC, nádherné lapače snů atd. Jsou to Kly, Vinice hned naproti je autobazar. Když tam budeš, dojeď si pak ještě o kousek dál na Krausovnu. Pokud jsi masová,je tam velká červená budova hned u zastávky Kohout a synové. Mají výborné maso s je tam i jídelna.
Odpovědět
@benjik super! Díky za rady :-) těším se k paní mooc. A parkovat tam někde u ní lze?
Odpovědět
Profilova fotka
@pajavokr ano má tam udělané své vlastní parkoviště. Je malé tak pro 3 auta. Když by tam bylo plno hned u ní je benzínka.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?