Rolety bez vrtání, máte zkušenost?

Profilova fotka
Pořád přemýšlím, čím zastínit okna. Do žaluzií už se mi moc nechce... Objevila jsem tyhle roletky bez vrtání - připevní se na rám + přilepí. Nemáte někdo zkušenost?
Odpovědět
Profilova fotka
AHOJ KDE SI TOHLE NAŠLA , DAŠ MI ODKAZ, DÍKY JULA
Odpovědět
ahoj, viděla jsem to u kamarádky, ale občas to trochu padá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My je máme a jsem moc spokojená. Máme teď od Gardinie z OBI, ty jsou black outové, ale teď mám rozjednané ještě další do dalších pokojů. Neměnila bych výrobce, s tou Gardinií jsme spokojeni, ale v OBI mají jen pár druhů a já chci předem vidět barvu. Gardinie mi vzorek nepošle, i jejich eshop je bída, tak jsem zkusila tyto http://www.garnyze-levne.cz/rolety/ a roletka stejně dobrá, takže od nich vezmeme ještě další, teď čekám na vzorky látek. Jo a navíc chci i nějaké atypické rozměry a ty mi též Gardinie neudělá. A co se týká toho upevnění, ani lepit se nemusí, jen to nacvaknete a je to. Až mě to omrzí, tak se snadno vymění :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já koupila zatím jen jednu (měla jsem obavy) ale zatím v pohodě jen jsem si je nechala udělat zbytečně široké (to u dalších udělám užší) určitě je koupím, líbí se mi a zvládnu nainstalovat i sama :-D (koupila jsem jí na aukru)
Odpovědět
Profilova fotka
jsou super,kupujeme v polsku,plus ještě lišty na okraje ať nejdou vidět otřepané kraje a i proto,že roleta v tom drží kdzž se otevře ventilačka.Jediná nevýhoda je,že nám s nima nejde pořádně otevřít celé křídlo okna.
Odpovědět
Ahoj, my jsme pořídili tyhle http://www.rolrols.cz/latkove-rolety-... a jsme spokojeni.
Odpovědět
@stikobijec http://www.rolety-jihlava.cz/produkty/ nebo si zadej do googlu rolety bez vrtání. Je tam spousta odkazů ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
@stavimdomek @hugatko @jarunkap @michala294 Holky, máte některá rolety a vitrážky? Přemýšlím, zda je bez problému možná tato kombinace..
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?