Chceme koupit byt v Praze

Ahoj měli bychom zájem o koupi bytu v Praze, na lokalitě nám přímo nezáleží, nejlépe v dosahu metra nebo s dobrým dopravním spojením na metro, chtěli bychom 2 +kk nebo 2 + 1 nebo 3+ kk... cenově do 2 000 000. Kdyby jste takový byt prodávali, napište do IP :-)
Odpovědět
1
2
Ahoj, tak se přidávám. Rádi bychom koupli byt v Praze 4 - Opatov, Chodov, Háje.. 3+1 OV, představovali bychom si cca 2 350 000,- Kdybyste někdo prodával, budu ráda za IP. Děkuju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se začínáme poohlížet po bytě na Praze 4,Krč,Chodov,Pankrác.Velikostně tak 2+kk,nejlépe cihla,ale i pěknej nízkej, zrekonstruovanej panelák bychom přežili.Reálné časově je to pro nás jaro 2010.Tak kdyby někdo v tu dobu uvažoval o prodeji,pískněte mi do IP.
Odpovědět
Profilova fotka
biiba, za tuhle cenu 3+1??? to ani omylem....mrkni na sreality. v OV,s touto cenou tam neni nic.. http://www.sreality.cz/search_s.php?k...
Odpovědět
Kristi, já tam koukám ;-) jsme ochotný dát do 2 500 000,- jen jsem napsala, co by bylo ideální cca.. :-) Uvidíme. Ale myslím, že do 2,5 bysme se snad vejít měli. Doufám.
Odpovědět
Profilova fotka
ono je to tezky, no....vsechno to jsou stejne panelaky...
Odpovědět
jj, já vím, chcem panelák. Bydlím v paneláku celý život, to nám nedělá problém.
Odpovědět
Profilova fotka
biiba: úplně nereálný to není.Kolegyně z práce před měsícem koupila 3+1, 69 m v Krči za 2 390 000,-..Sice šeti patrovej panelák, ale byt moc hezkej.Docela jsem i já, jako odpůrce panelákových bytů.Ale museli složit zálohu ještě ten den a peníze na účtě chtěl majitel do týdne.Takže pro někoho, kdo má připravené peníze předem na účtě v bance a může si dovolit s koupí bytu počkat určit zajímavá nabídka.
Odpovědět
Profilova fotka
no, tak to sledovat, sledovat a sledovat....treba neco casem najdete, preju at to vyjde.
Odpovědět
Holky dík, teprve jsme začali hledat, takže snad se zadaří :-)
Odpovědět
hm m jsme pred 3 lety kupovali za 2 300 000 3+kk v novostavbe 8-) ale myslim, ze panelakovy byt by se mozna dal sehnat do 2.5 mil. ;-)
Odpovědět
Taky myslim ze do 2,5 panelak sezenete, holt bude ale asi pred rekonstrukci :-)
Odpovědět
jj, my chcem před rekonstrukcí, to by bylo ideální :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj, my jsme právě s manželem koupili byt 3+1 za rovné 2 mil. v Praze 4, na Novodvorské. Byt je tedy před komplet reko, úplně vše krom oken - ty jsou nová. Je to tedy přízemí, ale hledali jsme už relativně dlouho a ta cena, nedalo se odolat. A jsme rádi, že je před reko, uděláme si to přesně podle svých představ. Ale byla to náhoda a šílená rychlovka, aby nám to nikdo nevyfoukl.
Odpovědět
Tak to gratuluju. To je super :-) Také právě chcem před reko kvůli tomu, že si to uděláš podle sebe. A kde jste hledali, přes jaké reality?
Odpovědět
Profilova fotka
Jsme si dnes zarezervovali byt 3 km od hranice Prahy.Bude hotovej až na podzim 2010, ale my na to nespěcháme.A když jsme si spočítali, že za cenu novostavby tady bychom měli stejně na okraji Prahy 30 let starej byt v paneláku, kterej bychom museli komplet zrekonstruovat, tak nebylo, co řešit. ;-)
Odpovědět
Gigi a kde je ten byt? Hod odkaz :-) A kdo to stavi??
Odpovědět
Ahoj, vím o jednom 2+kk blízko Chodova, prodává známý.. panelák. kdybyste měl někdo zájem, ozvěte se! :)
Odpovědět
Profilova fotka
biiba: hledali jsmě něco přes rok. Kamarád dřív pracoval v realitce, tak to objížděl s námi. Hledali jsme přes realitky a nakonec natrefili na fakt slušnou realitku Domovreal. Super jednání, nic nebyl problém a vyřízeno relativně rychle. Ozvali se okamžitě, jinde se ani neobtěžovali. Dívala jsem se hlavně na sreality, tam jsme ho i objevili. Pak jsem se zaregistrovala na reality.cz, ale za ten půl roku nenapsal nikdo. Manželův známý se tam taky registroval a taky nic. My jsme v paneláku zvyklí a okolí je moc pěkné. Navíc máme chalupu v jižních Čechách, takže pak táhnout 2 domy se nám nechtělo.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Taky sháníme Prahu, byt rozměrově pro pár s dítětem v ceně do 2mil.
Odpovědět
Kupovala jsem v červnu, v říjnu dostala klíče a teď rekonstruujeme, za chvíli už snad bude hotovo. A ty ceny jsou šílené :-S Chtěla jsem totiž cihlový byt poblíž centra, takže pěkná pálka, ale nedalo se nic dělat. K tomu ještě nemalé peníze za rekonstrukci... Sháněla jsem několik měsíců, ale nakonec jsem ráda, že jsem si počkala.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Ahoj Holky. My se právě chystáme prodat náš byt v Praze 5-Stodůlky. Větší 2 KK novější panelák. Za 2 300 000 Kč. :-)
Odpovědět
Ahoj, my bychom chtěli prodat byt 3kk v Praze - Chodově. Je po částečné rekonstrukci (kuchyně, koupelny a WC). Rádi ukážeme.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my také prodáváme byt v Praze- Praha 9 po kompletní rekonstrukci, 3+1 73m2. Kdyby něco písněte mi do IP .
Odpovědět
@terissh Ahojky, prodávám byt 1+1/L cena zatím 1 700 000 Kč - koukněte - cena k jednání - odkaz si zkopírujte. http://www.bezrealitky.cz/nemovitosti...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
ahoj holky pokud by zde byl nekdo kdo by mel zajem o novostavbu 2+kk, balkon, nadherna, plne zarizena, Praha 4 tak ipnete. kolem nas se ceny v novostavbe pohybuji - cca 50m² za 3,5-4mil. bez DPH (http://www.bydleni-zadubem.cz/cenik.html, http://www.sicom.cz/main.php?pageid=116, http://www.modranskyhaj.cz/page-catal...) nas bytecek je perfiskovy, krasne zarizeny - nechavat budeme vse pro nove majitele, tedy i plne zarizenou kuchyn(ne jenom vevstavene spotrebice ale vse, kavovar, pekarnu, vse), velikou vevstavenou skrin, PC stolek....cena 3,5-4mil vcetne DPH a se vsim zarizenim, ktere bylo delane na miru, dizajnove.
Odpovědět
Ahoj, prodáváme byt 2+kk v novostavbě z roku 2005 na Proseku, cca 5 minut od metra střížkov. V ceně bytu je zahrnuto veškeré pevné vybavení - kuchyň s vestavěnými spotřebiči, 2 velké vestavné skříně, vybavení koupelny. Byt je orientován na jihozápad, je ve třetím patře a má balkón. My již bydlíme v domečku za Prahou, takže je ihned k dispozici. Výhodou je výborná občanská vybavenost a nízké poplatky. Cena okolo 2,7 mil. Pokud by Vás zajímali detaily napište do IP. Lucka
Odpovědět
ahoj, prodáváme byt v Praze 4 Modřanech, krásná lokalita u Modřanské rokle, 3+1 , zděné jádro, plovoucí podlahy atd.Veškerá občanská vybavenost, nízké poplatky . Pokud by někdo měl zájem, tak písněte do IP
Odpovědět
planujem si kupit byt v Prahe, kedze to tu este moc nepoznam, viete mi odporucit resp uviest ma na pravu mieru kt. lokality si vybrat resp kt. sa vyhybat ? chapem ze si to mozem obist sam co aj robim (ale su veci na kt nepridete ani po niekolkych navstevach danej lokality ) napr. ze tam nie je moc bezpecne , resp vykradaju sa tam auta , je to blizko lokality kde existuju neprisposobivy , resp je niekde v okoli robotnicka ubytovna tym padom zvysena drobna kriminalita, (odpocute z metra ), squat house, resp. obyvaju ju ukrajinci ( nic proti ale kolega byval niekde v okoli horky - metro a tvdil ze ich je tam dost a su ovela hlucnejsi a viac nevychovanejsi ) pozitivny nazor mam zatial na stvrte ako : cerveny vrch, brevnov, petriny, na prvy pohlad mi sympaticke : kobylisy v okoli metra, hloubetin, strasnice, modrany .... mate niekto skusenosti ? negativnu skusnost (kolgovia z prace) : haje,letnany, vrsovice, zaujimali by ma postrehy z okolia radlickej, smichov, butovice, stodulky,branik,skalka,roztyly som v Prahe kratko tak mi je tazko hodnotit, to co som napisal su skusenosti ludi kt tu ziju dlhsie a pomerne casto som sa stretol s takym nazorom takze asi bude na to nieco pravdy . Mozte mi napisat nejake postrehy k danym lokalitam resp lokalitam kde byvate , klady /zapory ? dakujem pekny den prajem
Odpovědět
Ahoj, Roztyly Chodov Spořilov jsou klidne čtvrti.
Odpovědět
@kremes vyrostla jsem na chodove, pak bydlela v letnanech/proseku, pote na letne a ted v hloubetine a ani proti jedne lokalite nemuzu rict nic negativniho, skutene zalezi na tom, kde presne ten byt je, v jakem dome a tak Na sidlistich se auta vykradaji vsude, tomu se nevyhnes Ty osoby, kterych se obavas, bydli tradicne nusle a karlin, ale taky zalezi kde presne, vetsinou jde o par baraku, znam skvostne byty v karline a nuslich Vykradackam aut se vyhnes novostavbou s garazi My ted mame vyhlidnutej hezkej novej projekt na metru haje Taky hodne zalezi, jakej mas rozpocet, od toho bych se odpichla
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?