Černo-dřevěná koupelna - máte někdo?

Ahoj, máte někdo obklady a dlažbu v koupelně v barvách matně černá (nebo tmavě šedá, grafit) a dekor dřeva (teplý odstín)? První 3 obrázky inspirace z netu, další jsou návrhy naší koupelny z koupelnového studia. Koupelna je malá, 285 x 167 cm (cca 4,2 m2), bez okna, ke stropu dáme dlouhý světlík. Zařizovací předměty bílé (umyvadlo a WC), walk-in sprchový kout. Koupelna bude druhá v domě - nejprve pro hosty, poté dětská. Co myslíte, jít do toho, nebo ne? Díky všem za názory
Odpovědět
@annaliesa jen můj názor... Pokud chcete takovou designovou pecku, musíte ji dotáhnout i se všemi detaily. Osvětlení, velkoformátové dlaždice s minimální sparou, a nekonečný úklid aby nebyly všude fleky z vodního kamene. Pak ano, bude to krásné.
Odpovědět
Profilova fotka
Ano máme koupelnu antracit mrkněte v albu ještě není kompletní http://www.modrastrecha.cz/blog/bmm/a... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Světlovod máme a nejlepší investice :)
Odpovědět
@bmm moc hezká, napsala byste mi prosím typ obkladů (tmavého a dřevěného), klidně do zprávy? díky :-)
Odpovědět
Za mě jako pro hosty super, ale jako dětskou bych ji nechtěla :-)
Odpovědět
@bamak To je pravda, to vše bychom ale chtěli i u jinak barevné koupelny. S tou černou je to těžké, výběr je slabší a většinou s lesklým nebo trochu zmatněným povrchem, což je špatenka...
Odpovědět
@annaliesa z navrhu se mi obklady moc velkofomatove nezdály-3ks na 167cm....světlejší spára dost razí. No a vodní kámen na černé je uplně jina kategorie, než na jiných barvach....ale jak píšu, za určitých podmínek to může být krása.
Odpovědět
@bamak Ty dlazdice jsou 60x30 cm - zatim jsem nenarazila na zadne pekne obklady. Spara by urcite byla v barve obkladu. S vodnim kamenem chapu, do kazdodenne pouzivane koupelny bych si ji nedala, ale tahle sprcha bude vyuzivana spise narazove. Take jsem zvazovala zda tu delsi stenu sprchy nedat bilou, pripadne take drevenou, ale mi to na tak malou koupelnu prislo moc barevne.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?