Odpověď na příspěvek od bayt:
Jo ma to babicka, znovu by si ji nedala. I tak za… @bayt muzu vedet proc tu malou vanu nevyuziva tak, jak planovala? Asi si slibovala od ni uplne neco jineho? Na chate si tedy musim mit vlasy ve sprchaci,coz znamena stat pred sprchacem v jeste hlubsim predklonu nez u vany, ale nejsem z toho vubec nadsena,pac voda strika z otevr.sprchace kolem dokola po podlaze, vlasy pak musim sbirat po celem sprchaci... no a nehty na noze se strihaji bezva,kdyz muzu mit tu nohu ponekzd vyse a nehty pote lehce z vany posbiram.Odpověď na příspěvek od catle:
@bayt muzu vedet proc tu malou vanu nevyuziva ta… @catle To jste mi s tou vanou vnukla nápad. Doma máme vanu a v domečku který se staví, máme v plánu sprcháč. Ale vlasy se mi lépe myjí nad vanou - to každopádně. Ještě jsem teď našla tuto se sedátkem, taky se mi líbí. https://www.siko.cz/obdelnikova-vana-...Odpověď na příspěvek od johnykatka:
@catle To jste mi s tou vanou vnukla nápad. Doma… @johnykatka Dajte normálnu vaňu a na ňu si kúpte sedátko, keďužto musí byť. Mala to tak babička v byte, lebo tam nebola sprcha. Lepší by bol ale walk in sprcháč s výklopným sedátkom na stene.Odpověď na příspěvek od roman_:
@johnykatka Dajte normálnu vaňu a na ňu si kúpte … @roman_ walk in sprchac ano,ale alespon ta mala vana - na myti vlasu, nohy se o ni daji oprit pri strihani nehtu,kolikrat se pres vanu hodi vysvlecene obleceni docasne...jen se sprchacem clovek vydrzi pres dovcu,ale nemit ji uz jen kvuli zminenemu pohodli doma,to nee. To uz radsi tedy ne walk in,ale klas sprchac 90.