Návrh malé koupelny - vaše rady

Dobrý den, potřebovala bych poradit s návrhem koupelny. Plánujeme její rekonstrukci, ale je malinká. Rozměry koupelny jsou 160x160cm. Toto je aktuální rozmístění koupelny. Jedná se o původní koupelnu v paneláku, s tím klasickým umyvadlem zasahujícím do vany.
Odpovědět
Profilova fotka
Vanu bych dala k té horní stěně. Pračku do levého dolního rohu a umyvadlo vedle pračky. Když bude umyvadlo částečně překrývat pračku, tak to nevadí tolik, jako když částečně překrývá vanu.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj, myslím, že ideální by bylo dát pračku jinam - třeba zabudovat do kuchyňské linky atd... ale pokud to nejde a chcete na 160 x160 dát vše - umyvadlo, pračku a vanu, doporučuju vanu a umyvadlo avokádo( http://www.bargainshop.cz/koupelny/va...) , ty jsou určené do malých koupelen a vypadalo by to takto. pračku máte s bočním plněním? ta je na malé prostory lepší, vrch se dá přikrýt deskou a využít jako odkládací prostor a nad pračku bych dala nějaké poličky třeba skleněné, ty tak nezatíží ten prostor.
Odpovědět
AHOJ :) my máme podobně velkou koupelnu a nakupovali jsme přes shop olsen-spa.cz a můžu doporučit, s výběrem nám dobře poradili po telefonu, objednali jsme vanu http://olsen-spa.cz/rovne/69-vana-ter... a skříňku s umyvadlem http://olsen-spa.cz/home/483-koupelno... jen bez té boční a nechali jsme si pračku v koupelně. Jako návrh realizace nám poslali tuto fotku, máme i hodně podobnou dlažbu, jen jsem nechtěli rohovou vanu
Odpovědět
A nechcete se vykašlat na vanu a dát tam spíš sprcháč. Přijde mi to v takových malých prostorech praktičtější.
Odpovědět
@xmann původně jsme chtěli, ale do budoucna, když by přišly děti, tak by to bylo nepraktické. @jenies kuchyně je v paneláku taky malinká, bohužel tam nemáme prostor si moc vymýšlet, chtěli jsme totiž původně posunout nebo odstranit zeď, ale je nosná... takže musíme improvizovat :-) @brokolicenoblhoch @tanababisova děkuji za rady, určitě se podíváme :-)
Odpovědět
@isonic Já bych to přehodila - vanu na stěnu naproti dveřím, vlevo od dveří pračku (vrchem plněnou, která zabere daleko méně prostoru) a vedle ní na levé stěně umyvadlovou skříňku š. 50 cm (mezi pračku a vanu). Sešikmené vany jsou podle mě nanic, protože to zúžení téměř nevyužiješ, ale nemám osobní zkušenost. Narozdíl od rekonstrukce malé koupelny na rozmístění zařizovacích předmětů, které jsem popsala.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?