Rozvržení koupelny 320x270cm

Ahoj všem, můžu poprosit o radu jak rozvrhnout koupelnu? Rozměr 320x270cm (lze změnit až na 290cm). Okno sever, vstup jih. Dveře otevírané dovnitř. Vana, spechový kout, umývadlo, žebřík, skříňa, WC(dozdít příčku 120cm vysokou, co oddělí WC se mi nechce, to se mi nelíbí. Děkuji moc za konstruktivní komentáře.
Odpovědět
Posílám pro inspiraci, máme podobnou koupelnu, už hotovou. A postřehy jsou takové, že z vany má člověk přehled o celé koupelně (hlava u zdi), je to pro mě lepší pocit. A nízké zídky se mi také nelíbí, ale dali jsme záchod za vyzděnou příčku sprcháče a je fajn, že zrovna záchod je takový schovaný. Je to chalupa, takže máme všude takova klasická okna, ale v jiném případě by se mi líbilo podlouhlé okno umístěné výš a pod ním klidně ta vana.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od kamenecak:

Ahoj všem, můžu poprosit o radu jak rozvrhnout …
@kamenecak Dveře by v takto malých místostech měly být v rohu a otevírat se směrem ke zdi. Takto se vám dřív nebo později stane, že vylezete ze sprcháče a příchozí vás trefí křídlem do hlavy.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od kamenecak:

Ahoj všem, můžu poprosit o radu jak rozvrhnout …
@kamenecak dejte dvojumyvadli ci 2 umyvadla vedle sebe a zebrik na zed kde stoji asi pracka. A v tak male mustnodti je chybou otevirani dveri do koupelny. A tedy za me bych wc do koupelny nikdy nedavala,to je jak bytove porno.
Odpovědět
Žebřík bych dal pod okno a dvojumyvadlo místo žebříku a umyvadla. Takto člověk přijde dveřmi a může praštit někoho, kdo je u umyvadla. Šance, že někdo bude vylézat ze sprcháče a trefí ho dveře je podle mne malá. Záchod za mne v koupelně je v pohodě, ale za předpokladu, že je v domě ještě další "hlavní" záchod s normálním umyvadlem a ideálně ještě se sprcháčem.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od kamenecak:

Ahoj všem, můžu poprosit o radu jak rozvrhnout …
@kamenecak Konkrétnu radu nemám, iba pár postrehov, čo mám zo skúsenosti. Záchod v kúpeľni je za trest. Ak je to novostavba, vždy je možnosť to rozvrhnúť inak. Dvojumývadlo je zbytočné, ale teda som s rodiny, kde sme samí chlapi. Topný rebrík sa zmení na vešiak na župany a uteráky. Rozumne sa tam aj tak dajú sušiť max dva. Ak je to kvôli topení, tak to pokryté uterákmi topiť nebude. Dajte si klasické držiaky na uteráky a na strop infrapanel.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od roman_:

@kamenecak Konkrétnu radu nemám, iba pár postreho…
@roman_ Máme úplně opačnou zkušenost. WC v koupelně je bezva, ale je fakt, že máme ještě druhé samostatné. Dvojumyvadlo máme a nedovedeme si to bez něho představit. Nízkou oddělovací zídku WC od prostoru koupelny máme taky, velká spokojenost. Na topném žebříku sušíme co je potřeba, velice se hodí.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od jozkakomosny:

@roman_ Máme úplně opačnou zkušenost. WC v koupe…
@jozkakomosny mohl bych poprosit foto? Děkuji moc. PS samostatné WC bude v domě taky.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od kamenecak:

@jozkakomosny mohl bych poprosit foto? Děkuji moc…
@kamenecak Pošlu na soukr. mail.
Odpovědět
Profilova fotka
mame takrka stejne velkou koupelnu, akorat opacne vyska x sirka. za nas si nemuzeme vynachvalit otevirani dovnitr a za dverma zachod, a pred dverma umyvadlo, takze kdyz si nekdo de rychle oplachnout ruce tak ani nevidi druheho na zachode. zachod v koupelne je s deckama snad nutnost. dyzky jak pustim vodu na koupani tak se chce deckam curat, ale ano, mame i druhy zachod zvlast. na fotce teda jeste dvere opacne a nakonec je mezi sprchacem a zachodem zidka, takze nam vznikla nika. topny zebrik je vedle zachodu, ale neni to idelani no..
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od ktz:

mame takrka stejne velkou koupelnu, akorat opacne…
@ktz no to je super, že si tam môže ktokoľvek vyletieť, keď sedím na záchode. Presne to je môj sen. Dopadne to ale väčšinou tak, že sa clovek na záchode zamkne a tým vyblokuje celú kúpeľňu.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od roman_:

@ktz no to je super, že si tam môže ktokoľvek vyl…
@roman_ asi to tak neresime
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od roman_:

@ktz no to je super, že si tam môže ktokoľvek vyl…
@roman_ Pokud máte ještě v další místnosti záchod se sprcháčem a normálním umyvadlem, tak zablokování celé koupelny zamknutím přece není problém. Nicméně když vidím tu niku, jaký plánujete způsob otevírání sprchových dveří? Dvoukřídlé lítačky, jednokřídlé, jednokřídlé, kdy se otevírá jen část, posuvné nebo zalamovací?
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?