Staré hadičky ve stoupačkách a u WC

Je třeba ve stoupačekách a přívodu k wc vyměnít hadičky pro přívod teplé a studené vody za vodoměrem. Nebo i další části. Jsou starší než 15 let, jak dlouho mohou ještě vydržet
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od daviddavid453:

Je třeba ve stoupačekách a přívodu k wc vyměnít …
@daviddavid453 Tá opancierovaná bude v pohode, tie hladké biele sú časovaná bomba. A tipujem, že budú ešte o dosť staršie.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od roman_:

@daviddavid453 Tá opancierovaná bude v pohode, ti…
Vydrželi by asppon tři měsíce ?
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od roman_:

@daviddavid453 Tá opancierovaná bude v pohode, ti…
Vydrželi by ještě tří měsíce, mám je tam ty bíle přes 20 let a tu pančerovou od wc necelých 15 let?
Odpovědět

Je třeba ve stoupačekách a přívodu k wc vyměnít …
@daviddavid453 Měnil jsem to asi patnácti letech, když jsem začal byt pronajímat i se všema roháčkama, se kterýma nešlo ani otočit. Ale měli jsme nízký tlak vody, tak to vydrželo docela dlouho.
Odpovědět

Vydrželi by ještě tří měsíce, mám je tam ty bíle …
@daviddavid453 Môžu vydržať ešte 5 rokov, môžu rok a môže nejaká rupnúť zajtra. To je otázka, na ktorú Vám nikto s istotou neodpovie. Ale ak sa toho nikto nebude chytať a skúšať to ohýbať, tak je veľmi pravdepodobné, že to v pohode vydrží.
Odpovědět
Zrovna tyhle hadičky jsou podle mě dost kritické místo, máš to tam natlakované, sousedi si takhle vyplavili byt (i byt pod sebou) a to ani zrovna nebyli mimo domov, ruplo to v noci a zjistili to tak možná po hodině. Nevím, proč nad tím nějak moc přemýšlet, když si nejsi jistý, vyměnila bych to a máš jistotu.
Odpovědět
Mě taky jedna rupla. Navíc to bylo v době, kdy jsme byli na dovolené. Po příjezdu jsem zjistil, že mi teče garáží voda ven. Celé přízemí bylo vyplavené. Toto je zbytečná diskuze. Nestojí to za případné problémy.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od zubr487:

Mě taky jedna rupla. Navíc to bylo v době, kdy js…
@zubr487 Proto vodu zastavujeme, když se odjíždí na delší dobu pryč.... Že ano
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?