Volně stojící vana - akrylátová, jakou vybrat?

Ahoj všem kdo máte volně stojící vanu. Rád bych si nechal doporučit volně stojící vanu, vzhledem k ceně akrylátovou. Prosím ty, kdo máte zkušenosti a již nějakou vlastníte, napište, jaký máte typ a zdali jste/nejste spokojeni. Ti, kdo tyto vany nějakým způsobem vzhledem k praktičnosti nepodporujte, diskuzi se prosím vyhněte. O nepraktičnosti a nevýhodách samozřejmě vím.
Odpovědět
Sice jsem nakonec od volně stojící vany upustila, ale určitě bych doporučila osobně vyzkoušet. Ony jsou jinak klenuté, hlubší, takže je opravdu potřeba osobně vyzkoušet tvar, který vám bude vyhovovat... vyzkoušela jsem jich docela dost a vyhovovaly mi tak dvě... ale na konkrétní názvy si už nevzpomenu... Přeji šťastný výběr!
Odpovědět
Profilova fotka
Volně stojící vany se mi líbí, ale vyžadují vzdušný koncept koupelny, aby vynikly. Takže proti vaně nic, co za sebe nedoporučuji je akrylát - máme 5. rokem vanu Laufen, ale ty vrypy mě neskutečně točí (stačí pád sprchy do vany a díra na světě), s dětmi je to snadné...do nové koupelny jsem proto vybírala jinak. Určitě bych omrkla Kaldewei a Boch.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?