Bílá kuchyň lesk - hrany

Ahoj střecháčci , jdu za Vámi s radou . Truhlář si převezl do domečku asi 5 skříněk , celá natěšená jsem se na ně jela podívat ,ale jsem trochu v šoku =-) . Vím , že se bude ještě vše dočišťovat ,ale tohle se myslím nedočistí :-( . Mohl byste si někdo udělat čas a vyfotit mi z blízka vaše hrany ? snad to z fotek bude trochu poznat ..... jinak jsem se opět přesvědčila , že je lepší od někoho známého nic nechtít :-( .... Podle mě by mělo vše vypadat jako na té poslední fotce ??? Předem díky za reakce a hezký den .
Odpovědět
Tak to se nedivim, ze jsi z toho v soku :-| Max. to zavoskuje, ale i tak to bude hnus. Vypada to, jako kdyby to rezal primocarkou :-D .Bud to nebylo rezane na pile s predrezem nebo to mozna mohl poskodit jak srovnaval hrany. Toto bych si nenechal namontovat ani s 50% slevou...
Odpovědět
No tak to fakt ne, tohle bych teda nechtěla....
Odpovědět
@dawekiller Děkuji za reakci , takže se mi to nezdá , bohužel :-(
Odpovědět
My máme kuchyň v laku, tudíž hrany luxusní. Vaše fotky jsou prasečina za kterou bych nezaplatila ani korunu a nechala vše předělat.
Odpovědět
Jo jo, a to jsme chtěli toho více v domě udělat . bohužel jsem si to nepohlídala ,ale tohle se bude muset opravit . přeci nebudu mít hnusnou kuchyň ,která není ještě používaná jak kdyby jí bylo 20 let . :-S
Odpovědět

Odpovědět
@lmisulkaa Taky se ti nedivim a za me též nebrat! Jsme na tom asi podobně. :) Známý, truhlář, nám dělá od listopadu kuchyň, ještě čekám na dvířka.... a už nikdy víc. Tak snad nebudou jako ty tvoje. :) Raději pujdu do Ikea a upravím sama na míru, než našeho truhláře! Držím palce!
Odpovědět
Profilova fotka
podle mne jsou špatně zvolené hrany
Odpovědět
Take mam kuchyn z Ikea, dvirka lakovana, bez tehle nazehlene hrany.
Odpovědět
My máme hrany takto. I když je to kuchyň od známého, chtěla bych to předělat. Tohle by mě rozčilovalo pokaždé, kdy bych byla v kuchyni :-( . Vypadá to opravdu nehezky.
Odpovědět
My teda takhle, take od truhlare. To, co udelal truhlar vam je des. 😏
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?