Dřez a indukce naproti sobě

Dobrý den, máte někdo zkušenost s dřezem na jedné lince a idukcí na protilehlém ostrůvku (či obráceně)? Jak se Vám v tomto uspřádání vaří? Docela se mi toto líbí, ale bojím se že se od "plotny" budu neustále otáčet ke dřezu, že je to nepraktické. Co myslíte? Příp prosím o foto.
Odpovědět
Profilova fotka
My to mame presne tak a vyhovuje nam to. Od plotny ke drezu je to na jednu otocku, takze cokoliv vylit, zcedit... Fotku mam kdyz tak v albu 😉
Odpovědět
Mam zady k indukci troubu a drez. Indukce s drezem jsou blizko sebe (cca 1,1 m) a zaroven mam skoro 2 metry pracovni plochy vedle indukce. Vyslo to z nouze (blizkost drezu k odpadu a bojleru a na druhe strany nosna stena k zaveseni digestore) a vyhovuje mi to vic, nez mit indukci, vedle ni velkou pracovni plochu a az nekde vzadu drez. Mame pudni vestavbu, rekonstrukce.
Odpovědět
Mam to přesně naproti sobě a jsem spokojená, jinak bych to nechtěla
Odpovědět
Profilova fotka
Taky to tak mám, dřez na ostrůvku a desku u zdi. Nelíbí varna plocha směrem do obýváku a ani se mi nelíbí digestoře v prostoru a ani jiná alternativní řešení (stropní, v desce, vysouvací), a naopak více času trávím přípravou jidla a to dělám na ostrůvku s vyhledem do prostoru a tam je dřez potřeba mnohem více. Je to jen jedna otocka, ulicku mám 110cm a je to úplně vyhovující. A jak tu zaznělo, je takto mnohem více místa jak u desky, tak pak i na tom ostrůvku.
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme na bytě, máme na i na domě. Otáčení se je pro mě pohodlnější než poskakovani do stran. Navíc mi přijde super, že dřez má dve odkládací strany, čistou a špinavou a deska dvě odkládací strany, syrovou a hotovou, příprava a servis. Nevýhoda, občas ukapne ve směru od dřezu k desce třeba voda z rukou. Ale občas. Foto bude asi nějaké v albu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?