Jak dlouho jste cekali na kuchyn?

Ahoj, napisete mi prosim, jak dlouho jste cekali, než vám truhlář udělal kuchyn? A jak dlouho truhláři trvalo, než vám kuchyň doma sestavil? Moc dekuji!!!
Odpovědět
Od objednávky zhruba týden, a sestaveno bylo za 1 den👍
Odpovědět
Profilova fotka
Našemu truhláři samotná výroba trvá cca necelé 2 týdny.
Odpovědět
Profilova fotka
cca pul roku a montaz 2 vikendy cca mesic od sebe
Odpovědět
Profilova fotka
Domluvili jsme se napevno v březnu na přesném vzhledu a složení. A montaž měla být koncem května :)
Odpovědět
@tinabla @petta33 No tak to je asi nas sen, takhle bych si to nejak predstavovala. :-) Diky za info!
Odpovědět
@geodett Tak i s touto variantou bych byla spokojená! :-) Leč slibena kuchyn v listopadu je jaksi asi v nedohlednu. Truhlář tu byl už 4x a stále není hotovo. :/
Odpovědět
@jancu01 A rozumím dobře tomu "měla", že stále není? Ale furt je šance, ze bude lip! :) Nám slíbil dodělat v lednu.... a zatím mam korpus, pracovní desku v jednom místě blbě spojenou, nehezky usazeny dřez a na stěně prilepeny jiny odstin, než jsem chtěla. Takže teď zdržení s opravami.... No nechapu... Pan podnika v kuchynich přes 20 let... Jak proboha může na trhu takovýhle řemeslník přežít?! ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj zalezi na dodavateli 6-8 tydnu je bezna cekacka, pokud ma firma hodne zakazek muze se cekat i 10 tydnu (montaz 2 dny s jednodenni prestavkou - teda alespon u nas)
Odpovědět
@verunky Tak to my už se nevejdeme ani do tohoto standardu :-S :-)
Odpovědět
Tak záleží na konkrétním truhlaři a velikosti kuchyně. Za jak dlouho to měli ostatní s jiným truhlářem je pro vás informace celkem k ničemu.
Odpovědět
Profilova fotka
@houzkova A kdo ti to dela?
Odpovědět
Profilova fotka
@houzkova Je! Měli ji už od května připravenou a montaz byla asi o 3 tydny pozdeji. Měli jsme šikovné truhláře. Nás tedy nic takověho nepotkalo. Vzhled proste presne dle výběru. Já jsem naprosto spokojená. Montaz byla jeden den + druhý den nějaké malé dolaďování když přijeli se skříní Pokud by to bylo jako u tebe určitě bych neplatila dokud by to nenapravili
Odpovědět
Článek se načítá
@verunky Firma KuŘe a doufám, že sem budu moct časem napsat, že firma vyřešila vše se ctí a že vše napravila. Chápu, že chyba se může stát, ale je třeba za ni nést zodpovědnost.
Odpovědět
@jancu01 Tak to ti závidím! :-) A přeji, ať se daří i nadále! Pán má bohužel mou zálohu, která vznikla tím, že jsem naopak pro něj něco dělala já, své dílo jsem odevzdala v termínu a v perfektním stavu, samozřejmě bez reklamace a tohle mám na oplátku. :-D Ach jo, skoro začínám litovat, že nejsem nezodpovedny lajdak! :) Nemaj se na světě nakonec líp!? :)
Odpovědět
@l_sekanina Většina uživatelů tu má album, tak není problém nahlédnout a velikost kuchyne porovnat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?