Kachličky - obklady za linkou FOTO

Zdravím, ukažte prosím svoje kuchyně a jejich obložení - POUZE dlaždičky! Budujeme malou "letní" kuchyni a tak vybírám obklady, nechci nic drahého, ale zase to chci mít hezké 🙂 . Kuchyň bude barva dřeva a bílé, tak tu sbírám inspiraci...
Odpovědět
Profilova fotka
U nás bude kuchyně dodělaná až v týdnu, ale dlaždičky máme takovéto.
Odpovědět
Profilova fotka
Tady je to trošku vidět s kašmírovými dvířky a deskou v dřevodekoru
Odpovědět
Ty jsou moc hezké!! Takový styl se mi líbí... Měla jsem vybraný bílo-modrý patchwork, ale teď přemýšlím, že to bude vzorově limitující k ostatním věcem a dekoracím.. Líbily by se mi třeba bílé s nějakým reliéfem, ale zatím jsem na nic nenarazila, aby to nestálo tisícovku metr.. Tady tyto se mi třeba také líbí.
Odpovědět
Profilova fotka
@dannu mně se taky líbí ty metro dlaždice (ty, co máte vlevo)....kdybych nenašla tyhle, šla bych asi do nich.....pokud se vám líbí takovéhle vzory, zkuste mrknout na obklady Vilímek, mají tam docela výběr a občas i za dobré ceny....tyhle byly třeba za 350/m2, jsou sice druhá jakost, ale není to na nich znát…nebo se mi líbila v Senesi kolekce Barcelona, ale tam je, myslím, taky všude ta modrá (my máme modrá kamna, takže jsem i modrou zvažovala)…...ale ta cena už se asi blížila tomu 1000
Odpovědět
Profilova fotka
@dannu mně by se třeba líbily tyhle https://eshop.obkladyvilimek.cz/dlazb...
Odpovědět
U nás takhle,listelky opačně 🙂
Odpovědět
U nás tyto.
Odpovědět
Profilova fotka
@dannu U nás jednoduchá bílá "na vazbu". Ale jsou to bohužel ty dražší.
Odpovědět
@candat zrovna před chvíli jsem na to koukala u vás v albu 🙂
Odpovědět
@aloisie moc hezké!jaký je prosím rozměr obkladu?
Odpovědět
Profilova fotka
@dannu Je to 10 x 30 cm.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?