Plně vestavěná myčka s dviřkami bez úchytek

Profilova fotka
Ahoj, chcela by som sa spýtať, či máte skúsenosti s myčkami, ktoré majú dvierka, ktoré sa otvárajú stlačením? Aby tam nemuseli byť úchytky? Ak máte konkrétne typy alebo značky, budem vďačná. A ide mi o plne integrované myčky bez toho viditeľného panelu. Ďakujem :)
Odpovědět
Profilova fotka
mám plně integrovanou myčku bez úchytek, respektive mám zafrézovaný bezúchytkový profil v korpusu, takže se myčka otvírá za něj
Odpovědět
Profilova fotka
@catt82 Dakujem za odpoved. Mas nejake detailnejsie foto? Pozerala som album, ale velmi to tam nevidim ako je to spravene.
Odpovědět
Profilova fotka
mam zkusenos s myckou Siemens ktera se otevre kdy pritlacis dvirka a pak s myckou Miele na kterou jen zaklepes a ona se otevre. Na Miele nemam namitek, ale u Siemens me stve ze kdyz ji chci zavrit musim hodne "bouchnout" dverma jinak to ta "pruzina" co ty dvere otevrela nepusti dovrit. idealni jak rika @catt82 to je varianta u bezuchytkove kuchyne (uchopova lista - soucasti korpusu) - mycka (jakakoliv plneintegrovana) se pak otvira za dvirka :-)
Odpovědět
mám taky plně integrovanou myčku (zafrézovaný bezúchytkový profil), i ovládání a tlačítka jsou neviditelná při zavřené myčce...že myje poznám podle svítícího červeného bodu, který prosvětluje na podlahu. Když domyje, světýlko zhasne a zazní zvukový signál
Odpovědět
Profilova fotka
@verunky Dakujem za info :) Asi to budeme riesit tou listou, truhlar by si s tym mal vediet poradit.
Odpovědět
Profilova fotka
@dianka48 jj mel by ... a pokud ne tak radsi nechat delat kuchyn u nekoho kdo s tim ma zkusenost.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?