Plynová deska Bosch - recenze

Prosím nemáte někdo zkušenosti s touto plynovou deskou? moc děkuji!! ;-) Bosch varná deska plynová PPP 616B21E
Odpovědět
@jodienka zkušenost nemám, ale do prodeje přišla až když jsme měli tu naší. Dlouho jsem sama sebe přesvědčovala, že tu naší mám nechat, ale tahle mě lákala, a vlastně stále láká neskutečně moc. Podle mě musí být úžasná :-D Jsem asi divná, ale miluju plynové desky x-)
Odpovědět
Profilova fotka
To ja teda ne... @lucinkafr muze být sebekrásnější, ale indukce je indukce :-D
Odpovědět
@verunky každému vyhovuje něco jiného :-) Mně plyn :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucinkafr Jasný :-D
Odpovědět
@lucinkafr právě když jsem ji uviděla úplně jsem se zamilovala:-) ale nikde žádná recenze :-( měli jsme na domkou všechno nachystané na indukci, ale já zase říkám plyn je plyn :-D ;-)
Odpovědět
@jodienka Bohužel taky nepřidám nic konkrétního. Jen, že jsem ji měla vybranou, akorát v bílé barvě (PPP 612B21E), ale nakonec kvůli ceně zvítězila jiná. Podle mě na varné desce "není co zkazit", takže mi přišlo zbytečné platit za tuto drahou značku (i kopie od Siemensu je levnější), navíc mužovi se hranatý plotýnky nelíbily, takže máme úplně jinou. :-)
Odpovědět
My máme tuto Mora 4206.2020 a naprostá spokojenost :-D pořizujeme teď znovu do baráčku, neměnila bych 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@123mili můžu se zeptat, dají se ty mřížky sundat nebo jsou napevno?
Odpovědět
@monikan89 Dají se sundat a perfektně omýt, ale jsem zklamaná a vás teď asi zklamu také- ve všech obchodech, kde měli psáno skladem mi suše oznámili, že už se nevyrábí :-( Takhle mě vypeklo i dalších 5 obchodů s kuchyňským dřezem :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@123mili děkuju, naopak potěšila jste mě hlavně s tím, že mřížky jdou sundat neumím si představit jak by se to utíralo kdyby sundat nešly....zakoukala jsem se do trochu jiné tak doufám, že mřížky jdou sundat nejen z této konkrétní ;-)
Odpovědět
Tak nakonec jsem vybrala ;-) a je ÚŽASNÁ!!!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?