Spotřebiče do kuchyně

Dobrý den , jsme ve fázi shánění spotřebičů do kuchyně ,indukční varná deska , troubu a digestoř . Asi bych se chtěl držet jedné značky a to AEG ,ale není to nutné . Mohu prosím požádat o spotřebiče co máte v kuchyni, rád se nechám inspirovat 🙂
Odpovědět
@ajl007 před 3 týdny instalovana kuchyň, spotřebiče siemens, pouze myčka bosh, kde siemens řadu co jsme chtěli (a v cenové relaci) neměli na skladě. Spotřebiče se objednavali 3 měsíce před instalací, u některých byla až 2 měsíční čekací lhůta.
Odpovědět
@ajl007 ještě přikládám jejich názvy pro inspiraci 😉. Aeg jsme koupili pračku a sušičku a spokojenost
Odpovědět
Vestavna lednice Liebherr, indukce Fagor, trouba Bosch, mycka Beko. Vse k nasi spokojenosti funguje 7 let, lednici mame 5 let, puvodne jsme meli malou Beko, ta je ted u rodicu a funguje bez problemu. Beko mame i pracku 8 let. Nekdo na tu znacku nadava, my jsme moc spokojeni. Vse doporucuji.
Odpovědět
@artep1987 @puhelin děkuji odpoledne na to kouknu . Máme myčku AEG tak jsem chtěl držet stejnou značku ,ale ve finále je to asi jedno na co položím hrnec 🙂
Odpovědět
@ajl007 pokud je myčka vestavěná tak he to jedno (i u Iednice). Já jsem ctila aby trouba a kávovar vypadaly stejně (jedna značka jedna řada, jak jsou u sebe je to dost viditelné). Máme i indukci a digestoř stejnou značku, ale indukce je černá placka (skoro vsude 😄 ) a digestoř máme vestavěnou, takže nelze vidět.
Odpovědět
@ajl007 trouba Beko, indukce Elektrolux, lednice Bosch, digestoř Concept, myčka Siemens. Vše máme 2,5 roku.
Odpovědět
Všechno BEKO, včetně servisu a 5-ti leté záruky.
Odpovědět
@ajl007 V bytě jsme měli od ledna 2009 indukci, troubu, lednici a myčku od Brandtu a kromě ledničky (kteru jsme rozbili dlouhou lahví vína) to funguje do teď. Pračka od Brandtu je ještě o dva rok starší a stále pere. Náhradní lednice je Liebher, od nova byla strašně hlučná, ale v záruce to opravili. Bohužel občas si vzpomene, že nebude mrazit (asi přestane fungovat automatické odmražování), začne řvát alarm a musím to rozebrat a odmrazit výparník ručně. Na baráku máme zase indukci troubu od Brandtu, myčka je Elektrolux se šuflíkem na příbory a proti staré myčce hůř myje a vnitřní uspořádání je velký omyl :/. Lednici jsme vzali LG a k té zatím po roce nemáme výtky.
Odpovědět
Profilova fotka
@ajl007 Ono je to jedno, vybíraly jsme dle recenzi a zkušeností na heurece, indukce Electrolux LIR60430, trouba vestavěná Bosch HBG5780S6. Mikrovlnka bude ve stejné sérii co trouba Bosch pochopitelně i značka. Odsavac pár chci s funkcí Hob2hod elektrolux ale zdražili ho cca o půlku je tam kolem 12 tisíc 🤦‍♂️ myčku máme zatím samostatně stojící AEG starou 4 roky, časem vyměníme za vestavěnou. Jinak od AEG máme také vše, sušička cca 5 let a odpadly magnety s rotoru motoru, prý běžná věc 🤣 pak ventilátor jinak maká. Pračka zatím taky šlape 4 rokem. Jinak AEG a elektrolux je to samé... Takže už volis asi jen design a funkce.
Odpovědět
@ajl007 Taky pridam trosku do mlyna. Mycka, trouba a mikrovlnka siemens. Mycka IQ700- parada, ticha, skvele myje. Trouba-s teleskopickymi vysuvy, parada, bohuzel za vysuvy 2500kc za 3 tycky, parada. Ale je pravda, ze neni vubec slyset, ze neco dela, coz muze byt nekdy dost matouci. Nevyhoda. Neda se uvnitr rozsvitit, kdyz chcete nakouknout, jak se pece. Automaticky se rozsviti, az kdyz ji otevrete. Ma dochlazovani, coz se ocenuje u deti, co se motaji kolem kuchyne. Mikrovlnka- kvuli designu jsme koupili take siemens, aby sli nad sebou do paru. Vypada uplne stejne, jako trouba. Nema otocny talir a perfektne se uklizi. Ma ochlazovaci dojezd ventilatoru, ikdyz uplne nechapu, k cemu u mikrovonky je. U mikrovlnky ovsem absolutne prekombinovane ovladani. Musite zmacknout 4 knofliky, aby se uvedla do provozu a menu take neni uplne povedene, nejdrive nastavujete vykon a az pak minuty. Navic nema madlo, ale elektronicke otevirani. Ne ze bych mu neveril, ale mikrovlnka je vecne upatlana. Pracka Bosch- 9kg, 1600 otacek. Po vyndani uz skoro nemusi do susicky. Ticha. Kdyby se tam neplatilo pradlo, ani bych neslysel,ze jede. Odsavac par Bosch- saje krasne, a celkem relativne tise i na plny ceres, ale tlacitka jsou dotykove a ve tme nesviti, takze vecer mackate po slepu. Urcite bych volil tlacitkove nebo aspon dosvicene. Indukce Bosch- krasne vari, ale vybral bych jiny typ. Libila se nam indukce s tim krizem, misto kolecek( nekupovat). Kdyz na to polozite hrnec, kriz si zakrejete a jen odhadujete, zda je uprostred ci ne. Dotykova tlacitka funguji skvele. Eliminuji nahodne zmacknuti. Automaticky rozpozna, kde mate hrnec. Nastavit si muzete od 1-10, ale uprimne 3 je na udrzeni teploty, 6 na lehky var a 10 na var. Ostatni moc nevyuzijete. Dle meho zbytecne moc stupnu. Pak je tu boost na vareni a verte, ze takhle rychle jste nikdy varit vodu nevideli 😄. Ale pozor. Vyrabeji se dva typy kolem 1600w to je slaboucke, radeji zvolit 2.2kw. Kupovali jsme vyssi rady a zatim jsme nadseni. Drive jsme meli LG a Samsung a uprimne je to nebe a dudy. LG pracka 5 let a kaput, samsung pracka 4roky, kaput.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?