Umístění dveří u komory + rozmístění kuchyně

Prosím o radu ohledně rozmístění kuchyně + umístění dveří do komory. Já osobně bych ráda dveře do komory umístila z boku aby nebyly tolik vidět z obýváku a přemýšlím jestli je neumístit až na úplný kraj komory kde je ted umístěná americká lednice aby se americká lednice mohla zakomponovat více do kuchyně. Umyvadlo bych ráda pod okno a varnou desku na levou část kuchyně .ZároveŇ chci mikrovlnku + troubu umístit do vysoké věže a tu nevím už kam umístit když by byl vchod tam kde plánujeme. Pak tu máme další návrh ,že by byly dveře zepředu ale to se mi nějak nezamlouvá. Máte to tak někdo?
Odpovědět
Profilova fotka
@jajuskaa já bych určitě volila tu variantu dveře směrem do kuchyně (neumím si představit, že kvůli každé bramboře, mouce atd. obíhám "celou" kuchyni).. V rohu té linky u dveří do spíže bych dala samostatnou lednici (a samostatný mrazák do té spíže) tím pádem na druhém konci linky (tu bych dala asi spíš do L a případně malý ostrůvek) se ušetří trochu místa a tam by mohla být ta věž s mikrovlnkou a troubou. A dřez bych dala blíž k lednici a sporák blíž k troubě.. ;-)
Odpovědět
@peroli děkuji.Ano u nás vede tato varianta .Ted máme kuchyn do tvaru L a v nové domě bych raději do U aby se oddělil prostor ,případně ostrůvek. Rádi by jsme americkou lednici a chci ji víc zakomponovat do kuchyně-tzv obestavět jako zbytek kuchyně.Napadlo mě ji dát tam kam říkáte a kdyby zbylo možnost,tak hend nato navázat věž s troubou a dál pokračovat směrem do U na levou stranu kuchyně.
Odpovědět
@peroli dřez a varná deska je zde špatně zakreslená - dřez bude pod oknem a varná deska na levo kde je ted dřez.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?