Varná deska s integrovanou digestoří

Dobrý den, vybírám digestoř a narazila jsem na indukční desky s integrovanou digestoři. Má někdo doma? Funguje to? A jakou znacku? Cena je dost vysoká, tak by mě zajímalo, jestli se vyplatí investovat. Děkuji.
Odpovědět
Máme AEG, v provozu denně 1,5r a nenašla jsem zatím žádné proti. Jsem maximálně spokojená a nelituji investovaných peněz.
Odpovědět
Mám Miele (zvažovali jsme i Boru, ta má parametry véceméně stejné, jen kulatou digestoř, zatímco my máme vše designově hranaté). Ve velkém kuchyň-obýváku, kde je mnoho knih. Pravdou je, že pokud vařím něco opravdu aromatického, digestoř jede na plno (tedy poměrně hučí) a stejně větrám, neb se bojím o knihy. Ale celkově spokojenost, protože toto by dělala digestoř každá a že se většinu času nemusím dívat na cosi ze stropu je super.
Odpovědět
@mitoma děkuji, můžu se zeptat na cenu te AEG? A odebírá páru i když jede víc plotýnek najednou? A když vaříte na vyšších hrncich, tak taky bez problémů?
Odpovědět
@cell děkuji za odpověď. No Miele je teda cenové asi nejvys, jako u všeho co vyrabi 🙂. Bora je na tom cenové asi podobně. Vybírali jste na základě zkušeností v nějakém studiu? Já koukám na netu, ale moc recenzi jsem k tomu nenašla. Mám právě obavu, aby to za ty peníze fungovalo. Klasická digestoř se mi nelíbí. Takže druhá varianta je vestavná pod skříňku. Vidět taky nebude, cenově by to vyšlo tak na půlku. Ale ta v ty varny desce se mi líbí designové moc. Musím ještě promyslet.
Odpovědět
@lu_la kupovali jsme ji v Německu před dvěma lety asi za 38tis, v ČR stojí jednou tolik. Vařím fakt hodně, několikrát denně. Často využívám funkci kdy se digestoř řídí sama dle množství páry. Nikdy nejede naplno, max na šestku a úplně to stačí. Okno není potřeba otevírat, navíc by vzduch mohl ovlivnit tah digestoře. Oproti klasické digestoři je o dost méně hlučnější a rozhodně výkonnější.
Odpovědět
Jaké jsou výhody oproti klasické digestoři? Máte nějaké video, jak integrovaná digestoř funguje? Slyším to poprvé 🙂
Odpovědět
@kveta74 mrkněte na Google. Třeba značka Bora. Výhoda hlavně úspora místa, je to odsavač se spodním odtahem, nikde vám nekouká komín od digestoře. Na kolik je to funkční právě zjišťuji 😀.
Odpovědět
@lu_la : já zas nevím, co je vestavná pod skříňku .... je to tak vysouvací za deskou??
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?