Vyšší kuchyňská linka - jak zvýšit polohu myčky?

Máme vyšší kuchyňskou linku (korpusy bez pracovní desky vysoké 91 cm) a potřebujeme do ní umístit plně integrovanou myčku standardní výšky. I při maximálním vyšroubovaní nožiček myčky je rozdíl mezi horní hranou myčky a skříňkami 8 cm. Vzniká tak nepraktický zub mezi horní hranou čílka myčky a ovládacím panelem myčky (viz foto). Zvažuji, že bychom dali myčku na sokl, který by dorovnal výškový rozdíl mezi myčkou a skříňkami. Podle truhláře pak ale nebude vycházet otevírání dvířek myčky - dvířka prý budou narážet do soklu. Výrobce myčky tvrdí, že by to možná řešily posuvné panty na čílko myčky z Ikea. Nemáte prosím s řešením tohoto problému někdo zkušenost? Dovolím si nakopírovat i @verunky, jestli by nevěděla. Moc děkuji za rady.
Odpovědět
Profilova fotka
@renatka_k máme kuchynsku linku 92 cm vysokú a dierka myčky máme namontované rovnako ako vy, keď je myčka zavretá tak su dierka pekne zarovnané s ostatnými dvierkami, keď myčku otvorím tak su tie kuchanske dvierka dlhšie ako dvere myčky, medzi myčkou a pracovnou doskoku máme namontovanú kryciu dosku, a nejako v tom nevidím problém. Myčku by som na soklík nestavala, nebude vám potom sediet soklík od kuchynskej linky.
Odpovědět
Profilova fotka
Tohle se resi ruzne bud tak jak to mas - mycka je posazena na zemi a dvirka tak jak je na fotce, nebo se dvirka udelaji tak ze je ve spodni casti deleji a takovy pantik pro lomeni dvirek sokl se vyrizne aby dvirka nevadily
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?