O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Koupelna
Ahoj, takový dotaz, jestli někdo nedělal koupelnu ve starém domě, kde jsou cihly, vepřovice, omítk…
dagmar_hafova
Před 5 lety
2
Lednička- námraza
Ahoj, jdu si pro radu. Mamce se začala dělat v ledničce námraza na jednom místě a je to dost silná …
jamesie
Před 5 lety
1
Betonová štěrka
Zdravim, Chci se zeptat, pred par lety jsem delal terasu, bohuzel neni nijak rovna a proto budu del…
zdenna
Před 5 lety
6
Změna z jednoho investora na více
Ahoj, máme vydané stavební povolení, kde je jako investor a majitel pozemku uveden můj přítel. Doho…
puhelin
Před 5 lety
2
Tvar stropu nad podzemim
Vie mi niekto vysvetliť čo tým konštruktér myslel tie čierne hrubé čiary zeby preklad?
puhelin
Před 5 lety
8
Kubik XL nebo podobný
Ahoj. Hledám dům, kde je oddělená kuchyn od obýváku a zároven spodní patro slouží jako "dospělácké"…
tulda27
Před 5 lety
3
Dům Slávka 4
Dobrý den, má někdo postaven dům Slávka 4?Našla jsem ho v katalogu Ekonomické stavby. Zajímají mě f…
menak
Před 5 lety
1
Nábytek Cedr
Dobrý den, máte někdo zkušenost s firmou Cedr z Roudnice n. L.? Plánujeme kuchyni, tak hledáme refe…
jitazem
Před 5 lety
1
sponzor fóra
Nášlapy
Nemá doma někdo nášlapy ze šamotových cihel a nepodělil se o fotky? Děkuji
lindaaa10
Před 5 lety
1
Zkušenosti s firmou Betonovedomy.cz ? Beton v domě?
Zdravím, stavěl tu někdo s firmou betonovedomy.cz ? Koukali jsme, že jsou na trhu krátce a ani na s…
martin_1981
Před 3 lety
1
2
33
Anhydrit-brousit před pokladkou vinylu?
Zdravím, firma před pokládkou vinylu na click značky Gerflor nezbrousila anhydrit, momentálně nám o…
petros4
Před 5 lety
5
Vsakování dešťové vody
Zdravím, Chtěl bych se zeptat jak velká by měla být vsakovací jáma,pokud máme rozlohu střechy cca …
sajdlovat
Před 2 lety
23
Záclony
Na čem máte záclony tak aby byly až ke stropu prosím ?! Prosím odkazy a fota 🙏 tak aby tam byla zác…
adajoha22
Před 5 lety
9
Stání
Dobrý den potřeboval bych poradit jak je to s povolením nebo ohlaskou na stání pro dvě auta o velik…
dkrukovsky
Před 5 lety
2
Ikea plánovač kuchyní
Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, zda má také někdo problém se přihlásit k plánování kuchyně na st…
l_sekanina
Před 5 lety
5
Koľko ste platili nedoplatok za elektrinu po dokončení stavby?
Dobrý deň, chcem sa spýtať ako je to s elektrinou po dokončení stavby. Máme elektrinu od ČEZ s mesa…
petr_krupica
Před 5 lety
5
Jaké vychytávky máte v kuchyni?
Pochlubte se svými vychytávkami v kuchyni (např. schované zásuvky, tajné místo na houbičku, uspořád…
ladymartina
Před 2 lety
1
2
41
Kde skladovat vodní hračky (hlavně nafouknuté)?
Dotaz je netechnický a možná prkotina, ale hledám inspiraci. Máme bazén na terase, dvě děti. Takže…
kafr
Před 5 lety
5
PENB, projekt vytápění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, na kolik vás aktuálně vyšel PENB a projekt vytápění pro stavebko.…
charado
Před 4 lety
6
Firma zahradnidomky24
Dobrý den, máte někdo zkušenost s firmou zahradnidomky24 a jejich zahradními domky a saunami? Přijd…
odibla
Před 5 lety
1
Sháníme zedníka na základovku.
Ahojte, prosím je tu nějaký šikovný zedník, který by nám pomohl se základovou deskou v Šitbořicích …
dominika185
Před 5 lety
1
Plovouci podlahy/dlazba na strope souseda - hluk
Dobry den, mam nad sebou byt, kde jsou plovouci podlahy a v polovine bytu dlazba. V byte jsou naje…
katulepraha
Před 5 lety
6
Spotřebiče do kuchyně
Dobrý den, mamka dostala nabídku na spotřebiče. Potřebala by ověřit, jestli jsou spotřebiče dobré z…
viviv
Před 4 lety
4
Dům na klíč Durisol, Isolux
Zdravím, sháníme osvědčenou stavební firmu, co staví z Durisolu nebo Isoluxu. Ideálně v lokalit…
kokoko123
Před 5 lety
1
Trámový strop
Dobrý den, na domečku budeme dělat trámový pohledový strop a řešíme skladbu podlahy. Jak máte řeše…
jajinka_007
Před 4 lety
2
EASY WOOD SYSTEM...EWSBY
Dobrý den, máte někdo zkušenosti se stavebním systémem EWSBY? www.ewsby.com Jedná se o systém dřevě…
michal_bucher
Před 5 lety
1
Jakou mate zkusenost se svitidly znacky Eglo?
Zajimalo by me,zda mate nekdo doma namontovana svitidla teto značky. Zda jste s nimi spokojeni a j…
jkjkj
Před 5 lety
6
Nová rohova sedaci souprava
Pokud někdo dostavuje domeček nebo má i rozměrově větší obývací pokoj a chystá se koupit sedačku a …
barushka0404
Před 5 lety
6
Oprava: jímka na dešťovou vodu
Dobrý den, Mám plastovou samonosnou jímku na dešťovou vodu. Dnes jsem zjistil, že mám vyboulený…
kossakowski1980
Před 4 lety
3
Nabytí právní moci
Dobrý den, ahoj. Chtěla bych se zeptat za jak dlouho vám přišlo stavební povolení od doby, kdy přiš…
puhelin
Před 5 lety
2
1
2
…
295
296
297
298
299
…