O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Změna velikosti půdorysu po schválení hypotéky
Dobry den, Mam dotaz ohledne zmeny pudorysu. Pudorys bychom chteli zmensit, ale uz mame schvale…
kikina357
Před 6 lety
3
Podlahové topení - zapojení rozdělovače
Prosím odborníky o názor na zapojení podlahovky a elek. kotle Protherm 9kw. Jde mi o to, že topenář…
demolitionman
Před 7 lety
6
Cena hrubé stavby - dřevostavba vs. zděnný dům
Chceme postavit domek 12 x 5 , dve patra . Chtela bych se zeptat kolik by cca stala hruba stavba …
zuzana_ka
Před 7 lety
14
Jak předem jste si zajišťovali stavební firmu?
Chtela jsem se zeptat , jak predem jste si zajistovali stavebni firmu ? Projektovou dokumentaci b…
casmaria
Před 7 lety
1
2
48
Právník - oblast Praha. Prosím doporučte
Dobré ráno všem prosím, našla jsem zde jen starou diskusi z roku 2008 na dané téma. Snad to n…
nikola87niky
Před 5 lety
2
Názor na projekt
Ahojte, tak u nás už hotovo. :-) :-p Ale musím říct, jak na ty domy ( projekty ) neustále koukám t…
subsomi
Před 7 lety
16
Klimatizace Toshiba Daiseikai 9 - vyplatí se?
Zdravím. Chtěl bych se zeptat, zda se vyplatí klimatizace TOSHIBA DAISEIKAI 9, na internetu jsem če…
dusan25
Před 7 lety
2
Přípojka elektro - kabely, chráničky a rozváděče
Začátkem ledna mi zřídí čez na hranici pozemku přípojku elektřiny. Postaví mi kompaktní pilíř ss100…
gondekp
Před 7 lety
12
sponzor fóra
Jaký materiál použít na zeď - přestavba ze prosklené zimní zahrady?
Dobry den, chtela jsem se zeptat - jaky material pouzit (a jakou izolaci) na prestavbu prosklenne z…
evitagarcia
Před 7 lety
1
Máte někdo hnědou fasádu a kamenným obkladem?
Zdravím, chtěla jsem se optat, zda máte někdo fasadu do hnědé barvy zkombinovanou s nějakým kamenný…
tess188
Před 7 lety
1
Výměna kliky za madlo u vchodových dveří, půjde to?
Chtela bych se zeptat, zda by to slo vymenit kliku za madlo u vchodove dvere? Me se libi dlouhe mad…
jakuda
Před 7 lety
5
Jak dlouho trvá úředníkovi zpracování ohlášky ke stavbě?
Zdravím všechny, zajímalo by mě, zda máte někdo reálné zkušenosti s tím, jak dlouho úředníkovi z…
puhelin
Před 7 lety
2
Doporučení na projektanta z Blanenska
Pěkný den, můžete prosím doporučit dobrého projektanta v lokalitě Blanensko,Brno? Nejlépe aby děl…
lukim
Před 7 lety
3
Jak máte velké wc s menším umyvadlem?
Ahoj, chtela jsem se zeptat, jak mate velke wc s umyvadlem? Chceme dodelat pricky a vahame, jestli …
pepitocz
Před 7 lety
21
Co je vlastně podle stavebního zákona plot?
Dobrý den, Zpočátku je možná vhodné položit otázku, co vlastně je podle stavebního zákona pl…
luboscharvat
Před 7 lety
8
Cena za okna, vrata a žaluzie
Zdravím vás, potřeboval bych poradit. Řeším objednávku oken, garážových vrat, hlavních a vedlejších…
jani_ha
Před 7 lety
4
Malování při vysoušení podlah - nevadí to?
Dobrý den. Možná hloupá otázka. Jede nám vysousec na zbytkovou vlhkost betonu na podlahy. Vadí kdyb…
neonkarybka
Před 7 lety
3
Stavební dozor - razítko osoby oprávněné k provádění staveb
Je v případě výstavby rekreačního domu do 150 m2 stavebním úřadem vyžadováno razítko osoby oprávněn…
puhelin
Před 7 lety
2
Ruční ilustrace a foto obrazy, kde kupujete?
Dobrý den, máte prosím tip na místo kde nakupujete podobné ilustrace, foto obrazy ? https…
rubenyx
Před 3 lety
6
Závěsy na francouzské okna, kde sehnat?
Dobrý večer, strechačci. Potřebuji poradit, mám v obýváku dvě fr.okna, 3metry šířka a cca 220cm vý…
carisima
Před 7 lety
2
Je nějaká možnost rozdělat obložky a doplnit pěnu?
Ahoj, Zjistil jsem za kdyz mi montovaly oblozky tak penou vyfoukali jen casti a ne cele do kola. J…
oskar83
Před 7 lety
5
Přehození záchodu - jak vyřešit?
Ahoj, kvůli odpadu musíme přehodit záchod místo žebříku 😕 jak by jste to udělali s umyvadlem a žebř…
ivaa32
Před 7 lety
1
Obložky na slabou zeď v panelovém jádře
Zdravím, chtěli bychom si nechat udělat obložky na zeď v panelovém jádře. Problém je, že panel je s…
1sadrokartonypraha
Před 6 lety
2
Vinylová podlaha - jakou třídu zátěže volit?
Dobrý den, plánujeme koupit vinylovou podlahu v click systému, chtěla jsem se zeptat jakou třídu zá…
ajkaza
Před 7 lety
1
Návrh fasády, dělá někdo?
Ahoj, není tu někdo kdo dělá návrhy fasád? Zkoušela jsem v tom programu Cemix, ale neumím v něm, js…
vladula_00
Před 6 lety
11
Přímá dotčenost vlastnických práv
Při stavbě domu SÚ posuzuje, zda jsou stavebnin záměrem stavebníka PŘÍMO dotčena vlastnická práva m…
petyk88
Před 7 lety
1
Poradíte tip na kvalitní kuchyňské nože?
zdravím. Poradí mi někdo opravdu kvalitné kuchyňské nože? Bez ohledu na cenu. Moc děkuji
naparapty
Před 6 lety
9
Co si myslíte o koupelně přiložené na fotce, prosím?
Otázku pokládám pro získání více názorů pro představu, jak tuto koupelnu vnímají ostatní, já svůj n…
ivankafiury
Před 7 lety
16
Jak chodí ježíšek?
Ahoj, jelikož se blíží první adventní neděle a tím, že letos si chceme poprvé udělat Vánoční nadílk…
romik67
Před 7 lety
28
Jak na stavbu zahradního domku svépomocí?
Dobrý den. Chystáme se stavět zahradní domek svépomocí, ale chybí nám zkušenosti. Budeme rádi za Va…
peter_captain_morvay
Před 4 lety
13
1
2
…
438
439
440
441
442
…