O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Doporučte prosím firmu na vchodové dveře do RD
Ahoj všem, bydlíme na Mostecku a sháníme do rodinného domu dvoje dveře (jedny hlavní vchodové a jed…
lucik_k
Před 7 lety
1
Povolená velikost oken
Prosím o vaše zkušenosti.Jednám s firmou o nacenění malého domu do 80m2.Paní po mě chce velikost …
xhex
Před 7 lety
10
Geotextílie pod kačírek, jakou zvolit?
Ahoj, chtěl poprosit o radu...kolem domu jsme se rozhodli dát kačírek a pod něj geotextílii. Chtěl …
kakastromet
Před 6 lety
3
Oloupala se nám zeď, co teď?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na radu. Malujeme obývák, všechny stěny krom jedné drží barvu dobř…
lysakpav
Před 7 lety
4
Demolice starého domu, jak postupovat?
Dobrý den, s přítelem jsme dostali pozemek na kterém stojí starý rodinný dům. Jeho rekonstrukce nep…
hehena
Před 5 lety
30
Prosba o připomínky k projektu řadového domu
Ahoj, plánujeme stavbu rodinného domu na vesnici nedaleko Olomouce a potřebovali bychom poradit…
tulda27
Před 7 lety
25
Stavební firma z okresu Vyškov
Dobrý deň, možete mi prosím dať typ do dobrú stavebnu firmu z okolia Vyškova, ktorá nám može postav…
petrhoracek
Před 5 lety
5
Energy-domy, máte někdo zkušenost?
Ahoj, uvažujeme o stavbě s firmou energy-domy, máte s nimi někdo zkušenost? Děkuji.
petkapa
Před 7 lety
1
sponzor fóra
Dokončení hrubé stavby - rozpočet
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, za kolik sl myslíte, že je reálné dokončit hrubou stavbu. Díváme de na…
lala211
Před 7 lety
17
Prosím o radu s dispozicí kuchyně
Ahoj strechacci, chtela bych vas moc poprosit o radu, jak nejlepe rozvrhnout kuchynskou linku... V …
jani_ha
Před 7 lety
4
Pozemek Praha východ a Středočeský kraj - jaká je cena?
Ahoj, chci se zeptat, jak je to cenově s pozemky v dobré dojezdové vzdálenosti do Prahy, nejlépe Pr…
irall
Před 6 lety
10
Krbová vložka ABX - jak jste spokojeni?
Ahoj, máte někdo vložku ABX? Jak jste s ní spokojeni? Nás zaujal typ Belfast, ale i jiné nejsou špa…
krbarjurcak
Před 7 lety
3
HS portál pojezd 225cm ze dřeva, máte zkušenosti?
Dobrý den zvažujeme okna ze dřeva HS portál by byl 225cm pojezd 225cm fix. Celková velikost okna 45…
mr_falko
Před 7 lety
4
Bednění ze zákldových pásů XPS - vydrží tlak betonu?
Lze udělat bednění základových pasů z XPS 20x600x1250mm? Výkopy jsou široké 40cm a hluboké cca 30cm…
tente84
Před 7 lety
1
Krbová vložka s teplovodním výměníkem - poraďte
Dobrý den, prosím o rady a tipy na krbové vložky s teplovodním výměníkem. Tak aby šlo cca 10kw do…
barus_ka
Před 7 lety
4
Podlaha Tarkett a Amtico first, nemáte někdo?
Dobrý den, prosím o pomoc nemáte někdo reálné foto vinylových podlah Tarkett iD Inspiration 40 - 2…
reki511
Před 7 lety
1
Nezateplená půda - skladování
Ahoj, co skladujete na nezateplené půdě? Protože chceme přízemní dům, ale památkáři vyžadují vyšší …
romik67
Před 7 lety
7
Kvalitní hrnce a pánve na indukci, co vydrží myčku
Ahoj, můžete mi doporučit kvalitní, ale ne nejdražší hrnce a pánve na indukci a do myčky? Měla jsem…
nicmat
Před 5 lety
22
Kladeňáci, prosím poradíte?
Chceme s manželem a mimčem utéct z Prahy, ale zároveň tu zůstat pracovat. Líbí se nám jeden byt v K…
andrejka197
Před 7 lety
1
Jaká je minimální šířka chodby?
Měla bych prosbu. potřebuji zjistit, jaká je minimální šířka u chodby v RD? máme v projektu 1175, a…
jumpmans
Před 7 lety
14
Hledám sousedy z projektu Stella Rozdělov Kladno
Kupoval jste někdo byty v tomto projektu? Jak jste zatím spokojení? Co lokalita - líbí se? :-)
andrejka197
Před 7 lety
1
Vchod na terasu z kuchyně, poradíte?
Ahoj, aktualne jsme ve fazi, kdy nam projektant kresli prvni nastrel projektu. Porad ale s muzem pr…
luj89
Před 7 lety
1
Jakou máte výšku pracovní desky?
Kdo máte novou kuchyň, poraďte prosím, jakou máte výšku pracovní desky? Teď máme 90cm, zvažuji 93cm…
kafr
Před 5 lety
11
Dřevěná kuchyně, jaký obklad zvolit?
Prosím o inspiraci,kdo má světlou dřevěnou kuchyni,nevím,co za ní,aby to nevypadalo kýčovité;-(líbí…
kolbik85
Před 7 lety
6
Rekonstrukce kuchyně - vaše názory
Zdravím všechny a prosím o názor. Koupili jsme starší dům, ve kterém je současná kuchyně řešena …
margrethe5656
Před 7 lety
8
Projekt bungalovu - rady
Dobrý den, prosím o připomínky, rady ..... Vstup západ, pozemek cca 20x40m, odstup od sousedů 3,…
slabici
Před 7 lety
24
Firma MBS Stavby - zkušenosti
Dobrý den, máte zkušenosti s firmou MBS Stavby? Respektive můžete doporučit firmu pro výstavbu domu…
vojtech_vais
Před 5 lety
2
Detail balkonových dveří - jak vyřešit venkovní detail?
Ahojte. Potřebuji poradit. Zítra budeme lepit XPS cca 30 cm nad nulu a nevím si rady, jak vyřešit v…
davex
Před 7 lety
3
Obklady v koupelně a wc - vaše inspirace
Dobrý den, mohu poprosit o foto koupelen/wc, kde jsou obklady červené, vínové, fialové např. v komb…
redberries
Před 7 lety
3
Jak bezprašné zbrousit sádrovou omítku a stěrku?
Dobrý den, existuje nějaký způsob jak bezprašně (nebo alespoň co nejméně prašně) zbrousit již zp…
geodett
Před 7 lety
3
1
2
…
448
449
450
451
452
…