O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Od které firmy okna?
Budeme mít zdeny patrovy dům. Potřebovala bych poradit jakou značku plastových oken. Moc tomu neroz…
radim83
Před 7 lety
7
Tepelné čerpadlo vs. krb a podlahové vytápění do bungalovu
Plánujeme si nechat postavit na klíč bungalov o zastavěné ploše 137 m2. Vybrali jsme si typový dům,…
bamak
Před 7 lety
7
Barevné šrouby - kde sehnat?
Zdravím, ví někdo, kde se dají koupit barevné šrouby, podložky a matice v RAL 6005? A teď nem…
zuzekk
Před 7 lety
4
Lednička s mrazákem Samsung RB33J3215SS/EF vs. RB37J5005SA/EF
mate niekto s nimi skusenosti? akosi nam vo vybere zostali dve a nevieme sa rozhodnut (nezalezi nam…
bride
Před 5 lety
3
Příspěvek na úpravu bytu pro osobu s poruchou hybnosti
Dobrý den Má někdo zkušenost s tímto příspěvkem? Jedná se o úpravy bytu/domu pro osoby s porucho…
wegar
Před 7 lety
3
Zalévání zahrady z nádrže. Jak řešíte?
Ahoj, jak máte, prosím vás, vyřešeno zalévání zahrady z nádrže v zemi? Mám 3m3 plastovou nádrž s po…
jumpmans
Před 7 lety
9
Prosím pomozte
Ahoj střecháčci, potřebuji poradit :) podlaha v celém bytě viz foto. Jakou volit barvu dveří…
marti_bubnova
Před 7 lety
7
Koupit či nekoupit RD z nepálených cihel?
Dobry den, prosim o nazor na koupi RD, ktery je nakobinovany z nepalenych cihel, kamene a klasickyc…
spejsek
Před 7 lety
3
sponzor fóra
Dvě série v jednom obkladu
Ahoj vespolek, řešil jste někdo kombinaci jiných rozměrů obkladu?Chceme bílo- šedou koupelnu a šed…
mavanka
Před 7 lety
10
Minimální rozměry pokojů - menší bungalov
Ahoj vsem, radi bychom si postavili svepomoci mensi bungalov (cca 100-120 m²). 2 detske pokoje, kuc…
78marcela
Před 7 lety
24
Kožešina na lavici u jídelního stolu
Dobry den, mame u jidelniho stolu drevenou lavici bez opěradla. Uvazuji, ze bych na ni koupila neja…
kocicak123
Před 7 lety
3
Co speciálního jste přidali do základu nebo zdí?
Máte něco zvláštního nebo speciálního co jste přidali do základu nebo zdí? My budeme do základu dá…
lesla
Před 7 lety
5
Umístění tepelného čerpadla vzduch-voda
Ahoj , rozhodl jsem se, že budu v domě topit tepelným čerpadlem vzduch-voda. (180m2 bungalow, TZ …
neonkarybka
Před 7 lety
3
Bezbariérový dům - jaká je šířka dvěří pro vozík?
Potřebovala bych poradit, nejlépe od někoho na vozíčku, jaká je šířka dveří aby projel vozík? A dal…
tulda27
Před 7 lety
5
Plechová strešní krytina podobná betonové tašce od KM Beta
Dobrý den,chci se poradit ohledne strešní krytiny.Na domku máme krytinu od KM Beta (betonová taška)…
leny_en
Před 7 lety
3
Pracovní deska masivni buk, neošetřená - olejoval jste někdo sám?
joy_ Pracovni deska masivni buk, jen brousena, nijak neosetrena- olejoval jste si nekdo sami? Ted …
joy_
Před 7 lety
1
Kde sehnat velké kameny do zahrady - Morava?
Ahoj holky poradíte, kde se daji na Moravě sehnat za dobry peníz takove ty velke kameny do zahrady?…
garam_g
Před 7 lety
4
Jak očistit polní kámen od hlíny?
Dobrý den , začínáme stavět rodinný dům . Do základových pásů chceme dát polní kámen , který jsme n…
gargamell
Před 7 lety
4
Cena pultové střechy vs. rovné střechy?
Ahoj, ráda bych zjistila, jestli která z výše uvedených variant je levnější pro střechu 80m2. Děkuj…
janazzz
Před 7 lety
2
Nemáte někdo vestavěnou skříň od levne-skrine.cz?
Prosím nemáte někdo vestavěnou skříň od levne-skrine.cz ? Děkuji
kel91
Před 7 lety
2
Vnitřní stěny v podkroví - cihla nebo sádrokarton?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda někdo dělal sádrokartonové stěny v podkroví v cihlovém domě? J…
slavek1
Před 7 lety
8
Zahrada pro děti. Inspirace co udělat?
Hezky den,prosim o inspirace jak pripravit zahradu tak,aby byla super pro deti. Klasika jsou takove…
leneee
Před 5 lety
27
Jaký pokojový termostat pro podlahové vytápění?
Prosím poraďte, jaký koupit? Našla jsem akorát Elektrobock PT712, od kterého nás topenář odrazuje a…
hbboy
Před 7 lety
5
Pudorys bytu 3+1 ze sedmdesatych let po rekonstrukci
Nemel byste prosim nekdo pudorys bytu 3+1 ze sedmdesatych let a k tomu pudorys po rekonstrukci? Rad…
japona
Před 7 lety
2
Koupě domu ještě před vyřešením dědického řízení?
Líbí se mi jeden dům. Od realitky ale vím, že momentálně běží dědické řízení a majitelé zapsaní v s…
vineta
Před 7 lety
11
Levná forma fasády na starou zástavbu - poradíte?
Po všech úpravách nám zůstala okolo pozemku jedna neupravená zeď. Jde o starou zástavbu, takže zeď …
krumpac
Před 7 lety
6
Stavební firma na opěrnou zeď z okolí Prahy
Dobrý den, poptávám stavební firmu nebo soukromníka, který by byl/a schopen/na postavit za rozumnou…
lukycermi
Před 7 lety
1
Svod vody pomocí řetězu
Zdravím všechny kutily. Jak uz napovídá titulek, budu delat svod vody ze střechy pomocí buď plasto…
ondra_cha
Před 7 lety
6
Cena interiérových dveří
Za kolik tak pořizujete interiérové dveře prosím? Máme v domě 14 ks dveří a cenové nabídky mě podla…
blahova_andrea
Před 7 lety
1
2
50
Kde bude rosný bod?
Ahoj, prosím jak se dá vypočítat, kde vznikne rosný bod. Nebo kdo to počítá? Projektant? Konkrétně…
mirakr
Před 7 lety
7
1
2
…
500
501
502
503
504
…