O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Inspirace nebo rada jak využít tvárnice?
Po stavbě zahradního domečku mi zbyde cca 68ks tvárnic BEST Unika 20. Bohužel vrátit nejdou. Potřeb…
tulda27
Před 7 lety
4
Ergonomie v kuchyni
Prosím o radu asi především ty, co už mají praxí osvědčené tipy :) - je možné umístit troubu ved…
verunky
Před 7 lety
5
Prostor cca 55m2 ve starém domě - kolik radiátorů?
Krásný večer, chci se zeptat, zda poradíte počet radiatorů. Kupujeme starší dům (nějakých 15 let) a…
zuzekk
Před 7 lety
6
Vodovzdorné obkladové desky - máte zkušenosti?
Dobrý den, zajímalo by mě, zda máte zkušenosti s voděvzdornými obkladačními deskami v koupelně. B…
ritterqa
Před 7 lety
1
Požadavky na stavební povolení
Musí být zkolaudovaný vodovodní řad nebo stačí stavební povolení řadu, aby se mohlo rozeběhnout sta…
jose10r
Před 7 lety
1
Promáčknuté panely uvnitř dřevostavby
Dobrý den. ted nám staví dřevostavbu a všimli jsme že některé sádrokartonové panely , které jsou …
linee
Před 7 lety
4
Jaké osvětlení na schodiště do U bez podesty?
Chci osvětlit schodiště do U bez podesty schodišťovými led světly. Má s tím někdo zkušenosti jak? D…
danobohy
Před 7 lety
1
Nevíte co je to za osvětlení nad ostrůvkem?
Zdravim, zalibilo se mi toto osvetleni nad ostruvek, nevite nahodou,co to je za znacku a model? Pre…
syeli
Před 7 lety
3
sponzor fóra
Zrcadlo se zabudovaným led osvětlením. Není světlo moc agresivní?
Dobrý den, máte někdo doma v koupelně zrcadlo se zabudovaným Led osvětlením (bud po celém obvodě, n…
linaka
Před 7 lety
7
Okna obdélníkového tvaru. Jaký zvolit rozměr?
Prosím o radu, nejsme si vůbec jisti, jaký zvolit rozměr oken, myslím tím poměr šířka - výška, aby …
ifisek
Před 4 lety
9
Ytong vs. Keratherm na bungalov?
zdravím, chystame se stavet bungalov 180m2 a ted se rozhodujem zda pouzit jako zdivo ytong nebo ton…
jaroslav1987
Před 7 lety
11
Vyjmutí pozemku ze ZPF bonita I.
Dobrý den, už jsem zde hledal a něco jsem našel, ale ne přímo můj případ. Před dvěma lety jsem dost…
lutta
Před 7 lety
16
Levnější dům z tvárnic Ytong, mám se bát koupě?
Dobrý den Líbí se mi jeden dům na sreality. Má docela dobrou cenu vzhledem k lokalitě (okolí brna)…
jaroslav1987
Před 7 lety
2
Okna a dveře v profilu - Synego md vs. Gealan s9000
Prosím o radu . Nevím jestli zvolit okna a dveře v profilu sygo md nebo gealan s9000. Cena je ste…
mar772
Před 7 lety
1
Vřetenová sekačka. Výhody a nevýhody?
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s vřetenovými sekačkami? Potřebuji sekat cca 600m. Jak je to úd…
mikulas999
Před 7 lety
10
Dřevostavby od firmy Parsgroup - zkušenosti
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s touto firmou. Jeden dotaz už tady by…
ivulacek1
Před 7 lety
5
Kolik máte okruhů podlahového topení?
Dobrý den. Otázka je jasná. U nás 100m2 podlaha na podlahovku, topenář nám říká že to bude cca 17-1…
zubr487
Před 6 lety
1
2
53
Firma Solar kit - recenze
Ma nekdo zkusenosti s firmou solar kit? Maji zajimavou cenovou nabidku. Nejlevnejsi system je cca z…
jumpmans
Před 7 lety
7
Původní podlaha v základové desce
prosim o nazor. budeme bourat a stavet znovu. pudorys noveho domu bude skoro stejny lze nechat be…
zuzana_ka
Před 7 lety
3
Plovoucí podlaha bez prahů a přechodových lišt v celém domě
Dobrý den, v bytě jsme měli plovoucí podlahu ve všech pokojích stejnou a plynule přecházela z chodb…
zuzekk
Před 7 lety
2
Prosím o vaše názory na studii - bungalov 5+kk
Dobrý den, chci vás poprosit názory na studii našeho budoucího domu. Jedná se o zatím první verzi, …
olexka
Před 7 lety
9
Zbourat starý dům a postavit nový na území CHKO
Postavit nový dům na starých ale nově udělaných základech? je to vůbec možné v CHKO? Jak postupov…
lucka_dc
Před 7 lety
5
Jakou vestavnou kombinovanou parní troubu?
Doporučil by mi někdo kombinovanou parní troubu? Zařizujeme novou kuchyni a chceme místo mikrovlnky…
annakar
Před 6 lety
25
Pračka ve výšce. Jaký na to máte názor?
Dobrý den, nyní řešíme technickou místnost a našla jsem tento nápad na pračku a sušičku v komfortní…
bluetan
Před 7 lety
10
Firma na dřevostavby z okolí Olomouce
Dobrý den, vybíráme s manželem firmu, která by nám postavila dřevostavbu nedaleko Olomouce. Jaké do…
haplji
Před 6 lety
20
Firma na pergoly v okolí Brna
Dobrý den, nemáte prosím někdo tip na firmu, která vyrábí pergoly s posuvnou střechou v okolí Brna…
msvec
Před 7 lety
2
Jaké je nejlevnější zastřešení terasy?
Dobrý den, prosím o radu jak nejlevněji zastřešit terasu? Terasa je poměrně velká cca 6x4 + 4x4…
linaka
Před 7 lety
4
Pohovka Brunon II lux, zkusenosti a realne foto.
Hezky den, mate prosim nekdo zkusenosti s pohovkou Brunon II lux idealne v hnede barve? Rada bych v…
aneta_k
Před 7 lety
1
Dobra zkusenost s truhlarem z jiznich cech, nejlepe CK ci CB
Do novostavby RD budeme potrebovat kuchynskou linku, rada bych nejaky osvedceny kontakt na truhlare…
kofejn
Před 7 lety
2
Máte zkušenost s kuchyňským studiem KIKA v Ostravě?
zdravím všechny, chtěl bych se zeptat zda máte někdo zkušenosti s kuchyňským studiem KIKA v Ostravě…
raybeck
Před 7 lety
3
1
2
…
507
508
509
510
511
…