O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Nový neosobní nebo starý dům s duší?
Ahoj, mame krasny pozemek, hotovy projekt, vyrizene stavebni povoleni..., presto ted uvazujeme o …
alinka1234
Před 5 lety
1
2
...
3
66
Ener. Stitek kdy se dela? Prosim specha!!
Dobry den, pptrebuju radu ke spolecnemu jednani uzemnimu a ohlasce nepotrebuju en. Stitek? Myslim o…
kluzo
Před 7 lety
7
Špatně vykopané základy - co s tím?
Dobry den. Prosim o radu, po vykopani a vyliti zakladu sem zjistil ze mi ZB nesedi cele na pasech. …
1karel1
Před 7 lety
5
Jaké interiérové dveře k podlaze Marazzi Betulla?
Dobrý den, řešil jste tu někdo výběr interiérových dveří k dlažbě Marazzi - dekor Betulla? Jakou ba…
dencam
Před 7 lety
3
Zateplení cihly Porotherm 44 vatou - prodyšnost domu
Prosím o radu ohledně zateplení. Máme dům z Porothermu 44 ECO Profi, který jsme nechtěli zateplovat…
gaball
Před 2 lety
29
Stavba komínu -kouřovod+výška
Dobrý den, po nacenění stavby komínu, kdy si živnostníci řekli za práci 10 000Kč a další nemalou př…
paveler
Před 7 lety
11
Jaká okna do pasivního domu?
Dobrý den chtěl bych poprosit o rady a zkušenosti lidí s určitými druhy oken(dveří) do pasivního do…
gabrielaa
Před 7 lety
11
Nádoba na dešťovou vodu nebo vrtanou studnu?
Mám dotaz co vyjde levnejs nadoba na destovou vodu nebo vrtanou studnu? Diky za info :-)
sargic
Před 7 lety
21
sponzor fóra
Okna v dekoru Winchester od Pramosu- jaké vchodové dveře k ním?
Máte někdo prosím okna v dekoru Winchester od Pramosu? Jaké jste k nim volili vchodové dveře? Odstí…
lucil07
Před 7 lety
2
Terasy Líbeznice - zvažujete bydlení nebo jak se vám v Líbeznicích žije?
Dobrý den, je tady někdo kdo zvažuje byt v Líbeznicích popř. již v Líbeznicích bydlí? Zvažujeme kou…
vefo
Před 7 lety
1
Hypotéka a developerský projekt
Dobrý den, může mi prosím někdo objasnit jak to funguje? S manželkou se chystáme koupit byt (…
vladimirsvorba
Před 7 lety
5
Nemáte někdo podobný plot? Na kolik váš vyšel?
Ahoj, nemáte někdo obdobný plot jako je na fotce - s kovovými/hliníkovými výplněmi. Na kolik vás cc…
zeneva
Před 7 lety
3
Kování Komandor do skříní
Zdravim, rada bych se zeptala, zda mate zkusenosti s kovanim komandor do skrini? Zda to je neco jak…
syeli
Před 7 lety
1
Podlaha z OSB desek do ložnice. Máte někdo tuto podlahu?
Ahoj.Rád bych podlahu z OSB desek do ložnice.Koupil bych už broušené desky z jedné strany s PD.Povr…
jirka7676
Před 7 lety
1
Kde sehnat šedou indukční desku?
Nemáte prosím tip na indukční desku šedé barvy? Děkuji.
sharick
Před 7 lety
1
Posunutí domu o 1,5 m až po rozhodnutí o povolení stavby
Zdravím, ráda bych se zeptala, zda máte někdo zkušenost se změnou umístění domu ještě než se zač…
bamak
Před 7 lety
17
Projekt - ktere profese musi mit autorizaci
Dobry den, mohol by mi niekto poradit, ktore profesie musia byt autorizovane pre stavebne povoleni…
puhelin
Před 7 lety
18
Základy - projekt vs. realita
Zdravím, v projektu máme výšku základů 150 cm, ale se zedníkedm jsme se domluvili, že bude stačit n…
luckiesj
Před 7 lety
6
Na kolik vás vyšly podobné vchodové dveře?
Dobrý den, momentálně zvažujeme jaké vchodové dveře a zajímá nás na kolik by vyšly typově podobné…
mirekb
Před 7 lety
7
Izolace kouřovodu, jak vyřešit?
Zdravím, chtěl bych Vás poprosit o radu, jak vyřešit izolaci kouřovodu. Bohužel v tom shonu, jsem …
mirek_dusin
Před 7 lety
8
Varná deska nad topením
Prosím o radu lidi znalé ... plánujeme kuchyň do domečku, který kupujeme a mizerně nám tam vychází …
kikiwhite
Před 7 lety
2
Baterie od JB Sanitary - zkušenosti
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s bateriemi od české firmy JB Sanitary. Nějaké srovnání s konkuren…
vladimir5
Před 5 lety
3
Projekt a jeho umístění na pozemek
Ahoj všichni, nedávno jsme si s manželkou koupili stavební pozemek a poslední dobou stále řešíme um…
jan1111
Před 7 lety
23
Rekonstrukce bytu návrh 3+1 - vaše názory
Ahoj, chtěla bych Vás požádat o vaše názory na naši plánovanou rekonstrukci - co se dispozice a roz…
monx
Před 6 lety
12
Osvětlení schodiště - v jaké výšce?
Prosim prosim, v jake vysce,urovni mate nástěnné svetlo na vnitrnim schodisti do patra, vyse nebo n…
fiatek
Před 7 lety
4
Nová vrtaná studna - jaké čerpadlo?
Zdravím, nechali jsme si vyvrtat studnu . Po dobu stavby bych chtěl využívat nějaké provizorní čerp…
geodett
Před 7 lety
4
Tepelná izolace podlahy
Dobrý den, poradí někdo složení podlahy pro přízemní byt, pod kterým jsou nevytápěné sklepy? Moje p…
vladimir_sacha
Před 1 rokem
1
2
32
Předstěnové instalační systémy k wc - jakou značku?
Dobrý den, jakou značku jste si vybrali pro předstěnové instal. systémy k WC ? Uvažujeme nad začkam…
makymj
Před 7 lety
4
Koupelnový nábytek Sapho, Jste s ním spokojený?
Dobrý den, má někdo z Vás koupelnový nábytek od firmy Sapho? Jak jste s ním spokojeni?
sejny
Před 7 lety
5
Zateplení chytrou pěnou nebo vatou?
Ahoj.Provedl jsem výměnu eternitových šablon za plech SATJAM RAPID .Jedná se o RD ze 60.let kde je …
r4d3k74
Před 7 lety
22
1
2
…
508
509
510
511
512
…