O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Drobná prasklina v několika nadstřešních prstencích komína
Zdravím, chtěl bych se optat, zda se někdo nesetkal s tímto problémem? Postavěný komín cca 2 roky,…
pavla_lhotska
Před 3 lety
5
Je reálná představa stavět s našimi příjmy?
Chtěla bych se zeptat... Začali jsme uvažovat o stavbě RD. Myslíte, že je reálné, aby rodina (2 dos…
spaly
Před 7 lety
9
Dům nezkolaudujeme kvůli nesplnění podmínek pro banku - jak řešit?
Dobrý den Ještě jednou vkladám otázku do diskuze. Máme postavený dům,těsně před kolaudací.Ale pra…
vitezove
Před 7 lety
7
Co banka, když nesplníme nějaké podmínky?
Dobrý den Máme postavený dům,těsně před kolaudací.Ale pravděpodobně nezkolaudujem.Dům máme na hypo…
sedmiteckas
Před 7 lety
3
Podlahovku na systémovou desku (se špunty) nebo na PE fólii?
Sytémová deska by měla být dražší, ale prý při lití anhydridem nehrozí zvednutí podlahy, části syst…
jarin1
Před 4 lety
12
Vzít si hypotéku při nižším příjmu?
Prosim o vas nazor, jestli jsme blázni nebo jen obycejna rodina se svými sny. Chceme stavet, mame …
jitunkav
Před 6 lety
1
2
...
...
6
7
201
Kterou ze 2 variant na koupelnu vybrat?
Chtěla bych poprosit zkušenější co už postavili nebo staví o rady, která z těchto dvou variant je p…
anetka2017
Před 7 lety
11
Vyrovnání podlahy v podkroví
Dobrý den, jsme před pokládáním izolačního polystyrenu 100mm v podkroví. Nyní je tam vrstva betonu,…
michael_doo
Před 7 lety
12
sponzor fóra
Tepelné čerpadlo nebo elektrokotel?
Zdravím, stavíme domek s podlahovou plochou 101m². Zdivo Heluz 44 bez dodatečné izolace. Ve strop…
jendad
Před 7 lety
1
2
37
Tepelné čerpadlo od AC Heating - máte někdo?
Dobrý den, máte někdo doma TČ AC Heating? Nejlépe 12kW. Zajímalo by mě, na kolik Vás cca zakázka př…
mp77
Před 7 lety
7
Napojení roxoru, řešení
Zdravíčko, ve finále přidáváme jednu vrstvu ZB, ale roxor, který již máme v každé tvarnici již nepů…
jumpmans
Před 7 lety
7
Zahradní domek - vzdálenost od plotu
Dobrý den, budoucí sousedi nás požádali o souhlas se stavbou dřevěného domku na nářadí a zahradní …
wries
Před 7 lety
11
Stání na auto - vyzděné sloupky
Mate někdo stání na auto - vyzdene sloupky ? Nechceme dřevěné nožičky,ale z cihel... Jednoduché..ní…
vaculda
Před 7 lety
1
Jak upravit zahradu ve svahu a schody?
Zdrávím, chtěl bych požádat o názor a nápady. Mám dům ve svahu a potřebuji upravit pozemek za ním. …
kossakowski1980
Před 7 lety
4
Chybějící třmínky u hrubé stavby - je to problém?
Prosim o radu, jsme ve fazi hrube stavby a nas dozor stavby zjistil, ze nam chybi trminky. Zhotovi…
lisakstavitel
Před 7 lety
13
Někdo kdo aktuálně žije v obci Býkev?
Ahoj všem, chtěla bych se zeptat zda se tady najde někdo, kdo aktuálně žije v obci Býkev v RD. Ráda…
lenik02
Před 7 lety
1
Neshání někdo hlínu okolí Viničné Šumice, Rousínov, Pozořice, Jezera?
Nabízím hlínu ze základů ve Viničných Šumicích, Brno venkov, cca 200m3, jsem ochoten podílet se na …
username
Před 7 lety
3
Fixní okno 150 cm na šířku - máte někdo?
Dobry den, prosim o radu. V obyvaci casti mame dve okna o velikosti sirka 2metry a vyska 240 a pak …
makymj
Před 7 lety
19
Zemina Dambořice
Daruji zeminu z výkopu RD, Dambořice a okolí. Dovezu zdarma.
vasco79
Před 7 lety
4
Heluz Family 44 a Heluz Family 2v1 44 - lze kombinovat?
Dobry den, chystame s pritelkyni stavet. Zacit planujeme az na konci leta, nyni jsme ve fazi obihan…
travas
Před 7 lety
4
Soused nepostavil protipožární zeď, co s tím?
Sousedovi jsme povolili dřevostavbu s tím, že v projektu byla i stavba protipožární zdi. On podal ž…
linee
Před 7 lety
3
Jak vysoko umístit tv na zeď v obýváku?
Ahoj, elektrikar potrebuje vedet jak vysoko budeme chtit udelat zásuvku na tv na zeď. Zatím je to h…
ivko20
Před 7 lety
9
Jak dlouho trvá kolaudace vodovodního řadu?
Dobrý den. Máte někdo zkušenost s tím jak dlouho trvá vyřízení kolaudace vodovodního řadu? Děkuji.
jose10r
Před 7 lety
4
Šikovný truhlář - výroba malované kuchyně
Ahoj, mohli byste doporučit šikovného truhláře na výrobu ručně malované kuchyně z masivu, nebo p…
mojo78
Před 7 lety
3
Vinný sklep pod stavebním pozemkem - je to problém?
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat. Máme možnost koupit pozemek ale je tam jeden zádrhel. Pod místem …
jimm
Před 7 lety
3
Názory na dřevostavby - výhody a nevýhody
Ahoj, zajímá mě cena dřevo stavby a její životnost? Její výhody x nevýhody, proč zrovna stavět dřev…
linee
Před 7 lety
6
Popraskaná základová deska. Co s tím?
Zdravím, chtěl bych Vás poprosit o radu. Na podzim se zalila základová deska a po zimě, když jsem k…
peking53
Před 4 lety
23
Doporučení firmy či OSVČ na rekonstrukci bytového jádra Praha
Mohu vás poprosit o kontakt na firmu či jedince, který by byl schopný rekonstrukce panelákového jád…
1sadrokartonypraha
Před 7 lety
2
Topení - Moravskoslezský kraj
Ahoj, chtěla bych vás moc poprosit, jestli byste mi mohli někdo doporučit nějakou firmu, z Ostravy,…
izarea
Před 7 lety
1
Jak obnovit tmavou spárovací hmotu?
Máme půl roku novou koupelnu a na černý obklad jsme nechali dát antracitovou (téměř černou) spárova…
ales_hracek
Před 7 lety
3
1
2
…
514
515
516
517
518
…