O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Lze dodatečně udělat vodu na WC?
Ahoj všem, prosím, mám takový dotaz - už máme hotovou vodu, ale vodař mě přemluvil, že na WC ať ned…
radim83
Před 7 lety
7
Obklady Argenta ze série Concept Devon - máte je někdo?
Hezký den, včera nás velmi zaujaly obklady a dlažba Argenta ze série Concept Devon v koup.studiu P…
moncicak11
Před 3 lety
2
Energie napsané na sebe a předčasné ukončení nájmu...
Když si pronajmu byt na 1 rok, s tím že energie (plyn a elektřina) si přepíšu na sebe, ale pak bud…
plaintruth
Před 7 lety
27
Výběr značky barvy a penetrace, poradíte?
Dobrý den, Potřeboval bych poradit se značkou barvy a penetráku malovat budeme po rekonstrukci s…
dm001
Před 7 lety
1
Rozložení naší kuchyně - rady a přípomínky
V příloze zasílám kuchyň tak, jak mám naprojektovanou. Teď s manželkou řešíme zda dát troubu pod de…
gaben
Před 7 lety
15
Vzor kupní smlouvy na nově oddělený pozemek
prosím, neměl by jste někdo nějaký vzor? Klidně i kupní smlouvu na parcelu již existující. Moc by m…
jaasminka
Před 7 lety
1
Máte někdo střešní krytinu Maslen?
Máte prosím někdo střešní krytinu Maslen imitaci tašky? Gapa nebo Alugapa? Děkuji za odpověď.
caprice89
Před 7 lety
1
Elektrokotel nebo tepelné čerpadlo, sazba od Čezu?
Ahoj, vím že se to tu různě probírá-hádá pořád dokola, ale stejně se chci zeptat zatím jen informat…
jumpmans
Před 7 lety
17
sponzor fóra
Názor na půdorys domu
Zdravím, chtěl bych znát váš názor na tento půdorys. Je to cca 11x16m. A někdo mi říkal že ty pokoj…
lenkabaumg
Před 7 lety
11
Jak máte vyřešený štít u sedlové střechy z vazníků?
Jak máte vyřešený štít u sedlové z vazníků bungalov neobytné podkroví ? Jsme před rozhodnutím zda š…
roman_
Před 1 rokem
23
Garážové stání a uliční čára
Dobrý den, řešil tady prosím někdo se stavebním úřadem stavbu garážového stání (né garáže) blíž k…
jumpmans
Před 7 lety
8
Tip firmy na vazníky ze Sedlčan a okolí
Dobrý den, prosím doporučte firmu na vazníky s úložný prostorem na bungalov 15x10. Jakou máte t…
smhop
Před 7 lety
6
Sekční garážová vrata LOMAX - jste spokojeni?
Zdravím, chci se optat, zda má někdo zkušenosti se sekčními vraty LOMAX, konkrétně se mi jedná o po…
mirek_dusin
Před 7 lety
6
Plechová krytina. Od koho máte a jak jste spokojeni?
Prosím má někdo zkušenosti s plechovou krytinou - imitace tašky? Popřípadě od koho máte krytinu? Zk…
jumpmans
Před 5 lety
5
Tmavě hnědý dub charleston, máte někdo?
Mate nekdo tento dekor na pracovni, pripadne i zadove desce?
loapka
Před 7 lety
1
Kuchyně v bílém lesku a pracovní deska v dřevodekoru
Prosim, poradte. Chci kuchyn v bilem lesku, pracovní i zadovou desku dreveny dekor. Libi se mi spis…
nath16
Před 7 lety
5
Můj návrh kuchyně - vaše názory
Ahoj, poradíte? Nemůžu se rozhodnout, který návrh je lepší. Pravá strana mi pořád nějak nesedí. B…
blahova_andrea
Před 7 lety
6
Bungalov do L (115 m2 ) - vnitřní uspořádání a umístění na pozemku
Dobrý den , prosím o rady ohledně umístění a rozmístění místností v bungalovu . Nakonec jsou ná…
wario
Před 7 lety
28
Cena přípravy pro novou kychyni, Praha
Dobrý den, mám objednanou kuchyň včetně montáže v kuchyňském studiu. Ale potřebuji připravit elektr…
lusice
Před 7 lety
1
Strojní omítky sádrové vs. vápenocementové
Prosím o radu, mám novostavbu a přemýšlím o strojních omítkách (spíše vápenocementových). Někdo dop…
zeedee
Před 7 lety
2
Centrální vysavač - hadice ve zdi vs. hadice zvlášť
Mohu požádat o zkušenosti, jsme ve fázi před přípravou rozvodů na centrální vysavač a musíme se roz…
tinabla
Před 6 lety
1
2
40
Osazení domu na pozemek bez zaměření pozemku
Dobrý den, tímto bych se chtěl poptat zda má někdo zkušenosti se zakreslením domu? Uspěju u pro…
lustta
Před 7 lety
7
Dřevostavba poptávka materiálu
Dobrý den.Plánujeme dřevostavbu svépomocí a hledáme truhláře či firmu, která nám připraví materiál …
kukackovi
Před 7 lety
1
Prosím o radu ohledně tepelného čerpadla a vrtu
Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat na vaše zkušenosti s tepelným čerpadlem země-voda, případně je…
petr13
Před 7 lety
6
Rozvržení zahrady - vaše názory
Dobré ráno všem, prosím o pomoc při zařizování zahrady u rodinného domu (kam umístit oválný bazé…
crouch03
Před 7 lety
7
Zařízení obývacího pokoje, poradíte?
Dobré ráno všem, prosím o radu při zařizování obývacího pokoje v rodinném dome (kam dát sedačku …
bamak
Před 7 lety
5
Změna územního plán k horšímu
Dobrý den, mám dotaz na zkušené. Máme rodinné pozemky, které v roce 2011 územní plán změnil na …
jitkapetka
Před 7 lety
2
Jaký kabel k tepelnému čerpadlu VW 85?
Dobrý den, stavíme RD a blíží se nám omítky. Máme natahanou elektřinu, ale chybí nám kabely pro te…
jumpmans
Před 7 lety
5
Kuchyňská baterie a problém s ní
Ahoj rekonstruátoři)..jsem tady s dalším problémem.Poradí někdo,jak se nazývá tento závitový šroub …
helenqua
Před 7 lety
12
Tip na geodeta z Pardubic
Zdravim Vas, nemate nekdo tip na kvalitniho a levneho geodeta v Pardubicich? Dik za odpovedi JF
faltak
Před 7 lety
9
1
2
…
529
530
531
532
533
…