O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Egger Dub Hamilton nebo dub nebraska přírodní - máte někdo?
Dobry den, nemate nekdo prosim kuchyni s pracovni deskou, popr. korpusy od EGGERA bud hamilton (ne…
sweeddy
Před 7 lety
3
Úzký pozemek se vstupem z jihovýchodu
Zdravím! Zvažujeme koupi jednoho pozemku o velikosti 17mx54m. Vzhledem k tomu, že se v dané obci…
jenye
Před 7 lety
10
Kolik může stát "dokončení" domu od hrubé stavby ze střechou a okny?
Dobrý den, některé firmy nabízejí dodat "uzavřenou hrubou stavbu", ale neumím odhadnout, na kolik p…
sedmikraska008
Před 3 lety
1
2
49
Garážová vrata - sekční nebo rolovací
Měl bych na tohle dotaz, chci na nově postavenou garáž vrata, rozměr je 5000x2220mm, kvuly místu se…
ivankafiury
Před 7 lety
2
Venkovní žaluzie na dálkové ovládání
Zdravím, jaké máte zkušenosti na venkovní žaluzie na dalkove ovládání? A popřípadě, když vypadne pr…
blahova_andrea
Před 7 lety
23
Tip na zedníka z Berounska
Ahojte, chceme letos na jaře stavět bungalov na Berounsku, znáte prosím nějakého šikovného a spoleh…
kikea
Před 7 lety
12
Jaké zvolit tepelné čerpadlo - Stiebel, Eltron nebo Nibe?
Dobrý den, chystám se s výstavbou rodinného domu, jedná se o bungalow o zastavěné ploše 150 m2,…
mp77
Před 7 lety
15
Stavba svépomoci - jak ušetřit?
Ahoj,prosim o realne rady a zkusenosti, jak na stavbe RD usetrit. Mam na mysli veci typu: jednoduch…
luj89
Před 7 lety
9
sponzor fóra
Svépomocná výstavba - dotazník
Dobrý den, v rámci svého studia na VUT a rovněž díky mému osobnímu zájmu jsem se rozhodl provés…
teron
Před 7 lety
13
Doporučení firmy na vykopání přípojek z okresu Blanska
Ahoj, nějaký tip na firmu na vykopání přípojek, jámy na retenčku a dČOV, připojení kanalizace? Okr…
username
Před 7 lety
1
Kolik zásuvek do bungalovu?
Ahoj všem střechařům, stavíme si bungalov a právě jsme ve fázi, kdy se má jít sekat elektrika a …
hbboy
Před 7 lety
26
Kuchyně v matu - zkušenost s údržbou
Prosím, máte zkušenost s materiály T.acrylic či Egger perfectSense v matu? Opravdu se tak dobře udr…
maminecka2
Před 6 lety
1
2
52
Co za kuchyňskou linku, poraďte?
Mam zde navrh kuchyne, a nevim co si vybrat. Jestli tapetu a sklo, cihlovy obklad, protazenou praco…
lucik81
Před 7 lety
6
Jakou indukční desku zvolit?
Ahoj střecháčci, budeme pořizovat novou kuchyň a místo plynu chci indukci, ale nevím, kterou zn…
blahova_andrea
Před 7 lety
21
Tepelné čerpadlo vs. elektrický kotel
Dobrý den, chystáme projekt jedno podlažního bungalovu o zastavěné ploše 170 m2 bydlet zde budou 3 …
jakuda
Před 7 lety
14
Rozmístění v koupelně, poradíte?
Dobry den, jsme pred instalaterskymi pracemi a na poslední chvíli se ještě rozhoduji, jak tam vše r…
jose10r
Před 7 lety
8
Hypotéka na dům i pozemek
Dobrý den, moc prosím o pomoc a vyjádření se, jsme s přítelem ve slepé uličce. Rozhodli jsme se…
janabednarikova91
Před 7 lety
19
Za kolik se dá postavit dům?
Ahoj a dobrý den, píšu sem tak trošku ze zoufalství. Abych vše vysvětlila: po architektovi/projekt…
vercajano
Před 7 lety
30
Rekonstrukce střechy a demolice
Otázka na tělo :-) Slyšel jsem, že když si zažádám o rekonstrukci střechy a při tom mi ,,spadne dů…
geodett
Před 7 lety
3
Zamítnutí stavebního povolení - negativní stanovisko
Dobrý den , setkal jste se již někdo se zamítnutím v tomto roce, my podávali 3.1.2018 a hned 14.1.1…
petros4
Před 7 lety
13
Koupelna a WC ze sádrokartonu. Nevýhody?
Máte někdo zkušenost s koupelnou a WC ze sádrokartonu? Jaké jsou nevýhody? Díky za info.
syeli
Před 7 lety
8
Firma HP-Domy, zkušenosti
Krásný podvečer všem, rádi bychom se Vás poptali na zkušenosti se stavební formou HP-Domy. Oslov…
cechovas
Před 7 lety
7
Bungalov 165m2 . Vlezeme se do částky 2,5mil.?
Dobrý den, řešíme nyní projekt na domek a přemýšlíme zda se vlezeme do částky 2,5mil. po zvětšení …
medva
Před 7 lety
10
Pracovní deska - dub šedý řeznický špalek, máte někdo?
Ahoj, prosím, nemáte někdo v kuchyni pracovní desku Grey oak butcherblock / Dub šedý řeznický šp…
k_zuzana
Před 7 lety
1
Smlouva o smlouvě budoucí služebnosti. Nevíte kde najít vzor?
Dobrý den, chtěla bych požádat ty, kteří řešili podobnou věc jako my o pomoc. Zažádali jsme naše m…
patiperra
Před 7 lety
2
Zkušenosti s nákupem nábytku u Okay?
Nakupoval jste někdo u Okay i nábytek? Líbí se nám serie nábytku, ale lze koupit pouze online a nav…
milli11
Před 3 lety
1
2
33
Dřevostavba - patrová nebo bungalov
Dobrý den , chci se zeptat jaké vidíte hlavní výhody a nevýhody co se týče konstrukce dřevostavby…
jakuda
Před 7 lety
6
Cesta k domovu
Dobrý den, dostal jsem informaci, že se mám zeptat na firmu z Českých Budějovic. A tak se nejprve c…
blahova_andrea
Před 7 lety
2
Stavební buňka, odkaz kde jí sehnat?
Zdravím, internet je plný všelijakých plechových stavebních buněk. Věřím že spousta lidí zde na fór…
jozkakomosny
Před 1 rokem
13
Zapuštěné a polozapuštěné bazény - inspirace okolí
Inspirace ohledně doladění okolí bazénů a samozřejmě i foto realizace
kkaccullka
Před 7 lety
8
1
2
…
534