O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Rozpočet na přípojku vody
Ahoj, přišel mi rozpočet na přípojku vody...vůbec nevím, jak se ceny pohybují, tudíž bych potřebova…
angie.shy
Před 7 lety
12
Jaký materiál na skříňky do koupelny, aby vydržely?
Zdravim. Poradte prosim, z jakeho materialu musi byt skrinky v koupelne, aby vydrzely? Obklady po k…
chrobakv
Před 7 lety
15
HK Dřestav - podlahové topení a klimatizace v základní kalkulaci
Zdravím, kdo jste stavěl s Dřestavem, měli jste také v základní kalkulaci domu (té co je na webu) p…
uhrin
Před 7 lety
16
Zkušenost s obklady z Polska značky Pilch
Ahoj všichni! Prosím máte někdo zkušenosti s polskými obklady PILCH? Dnes jsme se o nich dozvěděli,…
oskar83
Před 7 lety
3
Polské obklady PILCH - zkušenost
Ahoj všichni! Prosím máte někdo zkušenosti s polskými obklady PILCH? Dnes jsme se o nich dozvěděli,…
gaxga
Před 7 lety
1
Střecha - Creaton Rapido nebo Bramac Granát 11
Dobrý večer, je tu někdo kdo má zkušenosti z těmito taškami ? Prvotní plán bylo na střechu s…
anetka2017
Před 7 lety
1
Projekt na přestavbu přízemního domku - názory
Dobrý den všem na Střechu.Jsem tu nováček a všimla jsem si, že je tu dost z vás, kteří mají dobré n…
makulelenka
Před 7 lety
18
Odhad ceny patrového domu 5+1
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jakým způsobem jste v počítavali cenu za dům. Máme v plánu stavět…
nikive
Před 7 lety
24
sponzor fóra
Kolaudace za 2 roky
Dobry den, budu si brat hypo od Wüstenrot a zajimalo by me jak je to s kolaudací, pani mi rekla ze …
jumpmans
Před 7 lety
21
Nevyužívaná přípojka plynu - kam zakreslit v PD?
Na novem rd plyn vyuzivat nebudeme. Ale pripojku chceme zanechat. Eon chce pro pd vedet v jake vysc…
holubing
Před 7 lety
6
Připojení intrenetu a tv - Cetin nebo antény?
Dobry den, poradite mi prosim? Na pozemku mame vedeny kabl cetinu a tak premyslime zda se pripojit …
mirekb
Před 7 lety
3
Vchod do ložnice přes šatnu
Zdravím, máte někdo zkušenost s šatnou, která je před vstupem do ložnice? Jak jste s tím spokojeni?…
ookami_hime
Před 7 lety
1
Okna do RD - kdy jste nechávali začistit?
Dobrý den, v únoru máme objednaná okna na stavbu. Nechávali jste rovnou dělat zednické začištění? P…
zuzekk
Před 7 lety
7
Kam umístit přípojku plynu?
Kam s plynem na novem dome, kdyz jej nebudeme pouzivat, nyni je ze zeme pouze trubka a jde mi o to,…
holubing
Před 7 lety
1
Kde sehnat tento nebo podobný stolek pod tv?
Prosím, viděli jste tento stolek nekde v obchodě nebo neco hodne podobneho. Dekuji
qeszi
Před 7 lety
3
Máte někdo postavený dům od Ekonomických staveb z okolí Olomouce?
Dobrý den chci se zeptat... Zda má někdo z okoli Olomouce a také Brno, Zlín postavený dům od ES "ek…
luckadlouha
Před 7 lety
1
Rekonstrukce jádra typu F
Nemáte prosím tip jak zvětšit na max koupelnu, aby do ní vlezla vana, sprcha a pračka? wc musí zůst…
jenies
Před 7 lety
13
Projekt domu na SV stranu pozemku
Dobrý den, máme pozemek na SV, můžeme poprosit ty z Vás, co mají tuto orientaci nebo orientaci na s…
bamak
Před 7 lety
9
Informace o pozemku
Ahoj všem... jdu si sem pro radu pro mé rodiče. Nějak tomu nikdo z nás moc nerozumí. Rodiče si vy…
tulda27
Před 7 lety
10
Screenové rolety nebo venkovní žaluzie?
Ahoj všem.. Rozhodujeme se mezi screenovými roletami a venkovními žaluziemi (z90/z70). Poradíte, co…
lukkkas123
Před 4 lety
4
Firma na strojní omítky z Hradce Králové a Jaroměře
Dobrý den, máte někdo osvědčenou firmu na vnitřní strojní omítky?Měli jsme dojednaneho pána z Pols…
hannales
Před 7 lety
1
Parní trouba Elektrolux - zkušenosti
Dobry den, mate nekdo, prosim, zkusenosti s touto troubou? Dekuji za reakce. content://com.sec.andr…
gabrielaa
Před 6 lety
26
Jak vylepšit dispozici podkroví?
Dobrý den, prosím nemáte někdo nápad jak lépe dispozičně využít patro? Zdá se mi zbytečně velká …
elimatu
Před 7 lety
1
Jak doporučujete řešit prostup parozábranou?
Jedá se o prostup eletroinstalace parozábranou na nevytápěnou půdu. Vyvedl bych tam zásuvkový a svě…
jumpmans
Před 7 lety
5
Dešťová voda na zahradě - jak řešíte?
Chci se zeptat jak řešíte dešťovou vodu na zahradě? Projektant nám nabídl buď nějaké vsakování nebo…
edison101
Před 4 měsíci
1
2
36
Dispozice hlavní koupelny, poradíte?
Prosím poraďte, nevíme si rady. Stačí nám jedno umyvadlo, to chci určitě někde u dveří. Na protějš…
blahova_andrea
Před 7 lety
1
2
48
Nedostatek světla kvůli střeše terasy
Dobrý den. Máme pozemek s vjezdem z jižní strany a výhledem na severní stranu, proto jsme udělali …
jose10r
Před 7 lety
20
Rodinný dum- vyvýšení
Chtěla jsem se prosim zeptat, jestli mate nekdo přízemní dum, který máte vyvýšeny, tim myslim ze je…
tess188
Před 7 lety
1
Převod hypotéky na jednoho z partneru
Ahoj, mate prosim nekdo zkusenost s prevedenim hypoteky na jednoho z partneru? Vim, ze se musi spln…
jakuda
Před 7 lety
4
Savna od Gservis - stavěl někdo?
Dobrý den, najde se někdo kdo stavěl typizovaný dům Savana od Gservis? Děkuji
teho
Před 7 lety
1
1
2
…
538