Odpověď na příspěvek od pyramis:
Geošku bych dal i z boku. T kus je zbytečný, poku… @pyramis no podle některých je to zbytečný a pak jako hasiči vyjíždíme k zatopené garáží protože při vydatných deštích to vsak nezvládá a voda vyvěrá na nejnižším místě což je kanálek v garáži. Nebo jsem už viděl i jak voda vyvěrá z ČOV protože ta byla taky svedena do vsaku do kterého byly svedené i svody. A to že voda vyvěrala z gajgru na svodech byl v září normální jev. A s dešťovou kanalizaci to bude jak kde ale dešťovku z ulice je pořád potřeba někam odvezt a obce většinou nechtějí dešťovku do ČOV. Jasně pokud se staví na zelené louce tak tam se dostat do dešťovky může být problém ale může to jít ale pokud se staví nebo rekonstruuje kde už dešťovka je tak to je úplně v poho.Odpověď na příspěvek od jirca456:
@edison101 takže geošku dolů a po stranách NE. Po… @jirca456 tu gesku bych já tak dával neříkám že je to tak správně. A ten T kus dát tak aby vývod z něho do vsaku směřoval dolů aby voda co poteče tekla dolů do vsaku.Odpověď na příspěvek od edison101:
@pyramis no podle některých je to zbytečný a pak … @edison101 U nás je dažďová kanalizácia, čo odvádza vodu z ciest a chodníkov. Napojiť sa na ňu máme zakázané, musíme mať retenčku a prepad do vsaku. V nových lokalitách je to takto časté. Do splaškovej samozrejme dažďová voda tiežnepatrí. A kanáliky v garáži správne nemajú čo robiť, ak tam ovšem majiteľ nemá odolejovač. Ale vieme ako to chodí.Odpověď na příspěvek od roman_:
@edison101 U nás je dažďová kanalizácia, čo odvád… @roman_ jj psal jsem že když je to na zelené louce tak je to problematické. Ale i to se někde dělá když vede dešťovka v chodníku a dělá se vjezd tak se načerno to připojí víme jak to chodí. A kanálek často v garáži je kvůli sněhu aspoň jsem ho viděl jestli je to legální nevím. Ale v tomto případě garáž byla jemně pod úrovní terénu takže tam byl kanálek kvůli dešti.