O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Samonivelační laser, jaký?
Máte někdo tipi na samonivelační laser? Jde mi jen o výšky a běžné domácí používání, máte někdo tip…
petros4
Před 8 lety
12
Vyřešení dveří a okna skrz světlo
To je tak když se hrabe do hotového projektu :D Jdu opět pro radu. Obrázek nahoře je hotovo teď …
ladislavpetra
Před 8 lety
8
Řešení garaže
Mám takový plán chtěl bych na jednu ze zdí udělat garáž a to tím že na stěnu namontuji z trámu kons…
kiss732
Před 8 lety
1
Byt 2+1 v paneláku typ G40 - jak změnit na 3+kk?
Dobry den, bydlime cca 8let v byte 2+1,vymera cca 69m2, nyni nam k prostředímu pokoji pristaveli je…
vsvoboda20
Před 1 rokem
12
Kuchyně ze světlého lamina. Jaká je údržba a jste spokojeni?
Zdravim, ma nekdo prosim kuchyn ze svetleho lamina? Zustavaji na tom otisky prstu, jak se to udrzu…
syeli
Před 8 lety
11
Sprchový kout třístěnný - kde sehnat?
Ahoj :) Vybíráme sprchový kout,který máme ale bohužel atypický tím,že je v prostoru - tudíž se skl…
sejny
Před 8 lety
2
Nalepit perlinku před drážkováním rozvodů nebo až po?
Ve zdi bude vedena voda a elektřina.
r4d3k74
Před 8 lety
5
Jaká je ideální šířka chodby?
Zdravím, ještě mám čas. A změny, chci zúžit chodbu, která má teď 150cm, přemýšlím na 130cm. 110cm u…
ladislavpetra
Před 8 lety
16
sponzor fóra
Tip na stavební dozor - Brno a okolí
Doporučíte někdo stavební dozor pro Brno a okolí?
walckiers
Před 8 lety
1
Kdo stavěl zděný dům do 2 milionů?
Tak kdyby byl někdo tak hodný a napsal mi zkušenosti.. jestli vám to peněžně vycházelo.. atd prostě…
rozinkaaa
Před 8 lety
22
Jaké dveře k této podlaze?
Ahoj,budeme delat vsude v byte nove dvere a nevim jake barvy.mame tyto podlahy. Poradite? Dekuju
sabyv
Před 8 lety
8
Zásuvka Maximera Ikea - je kvalitní?
Poprosím o zkušenosti se zásuvkou Maximera. Plánuji kuchyň a ráda bych tuto zásuvku využila jako po…
puhelin
Před 6 lety
15
Jakou plechovou krytinu?
Ahoj, prosím o radu jakou jste dávali plechovou krytinu na střechu. Jedná se nám o pokrytí vazníkov…
milan1965
Před 8 lety
4
Nacenění topení - je to adekvatní cena?
Obdrzeli jsme nabidku od topenare za rekonstrukci topeni ve starsim RD cca 120m2 obytna plocha (pod…
hbboy
Před 7 lety
20
Světlo nad jídelní stůl, vaše inspirace
ahoj, chci se zeptat jaké máte lustry nad jídelním stolem. prosím o inspiraci. děkuju :-)
garam_g
Před 8 lety
2
Úvěr na nízkou částku cca 250 - 300 tisíc. U jaké banky?
Dobrý den, máte někdo kladnou zkušenost s hypotékou nebo úvěrem na cca 250 000 Kč. U které banky by…
gargamell
Před 8 lety
2
Vana - smaltovaná nebo akrylátová?
Znám spousty historek, jak vana akrylátová se hýbe, poškrábe se vším možným, prošlápne se, vlní se …
ninjatka
Před 8 lety
14
Jak na údržbu koberce?
Zdravím v adventním čase, s manželem zvažujeme koupi tohoto koberce https://www.letajicikoberce.cz/…
marky81
Před 7 lety
5
Kamenný obklad ve sprše - ano či ne?
Ahoj, planujeme kamenny obklad- pravy zadnou sadru a beton do sprchy a okolo vany. Mate nekdo zkuse…
kkaccullka
Před 8 lety
2
Prosím o názory k našemu projektu podkrovního RD
Dobrý den, rádi bychom v příštím roce začali s výstavbou našeho rodinného domu, vlastně se jedná o …
adelkav
Před 8 lety
13
Poradíte bílý matný obklad se strukturou, něčím zajímavým.
Potřebuji poradit bílý matný, ale hladký obklad do kuchyně, aby tam bylo co nejméně spár. Tak něco …
ninjatka
Před 8 lety
1
Obklady nebo zástěna z lamina?
Mám naplánovanou matnou bílou kuchyni, pracovní deska dekor dub a stejně tak zádová deska dub....al…
ninjatka
Před 7 lety
1
2
42
Uspořádání naší koupelny
Prosím o radu, než začneme kopat... :) Projektant nám nakreslil koupelnu v tomto rozmístění, ale s…
luandro
Před 8 lety
11
Výsuvná digestoř - klady a zápory
Máte někdo zkušenosti s touhle výsuvnou digestoří? K ostrůvku se mi líbí více než klasická stropní.…
missyyyyy
Před 6 lety
3
Bungalov vs. menší patrový dům
Zdravím, jsem tu nová, každopádně pozemek už máme,ovšem máme hodně omezené rozpočty na domek..max j…
karl32
Před 7 lety
15
Rozpočet na podsklepený bungalov
Dobrý den, můžete mi poradit? Banka po nás chce položkový rozpočet a vůbec si s tím nevím rady. Bud…
barborasl
Před 8 lety
4
Jaký je tento styl zařízení interiéru?
Zdravím, brzy nás čeká zařizování domu a já našla fotku interiéru,který se mi oc zalíbil....Potřeb…
iveta_89
Před 8 lety
3
Dřevodekor a krémové obklady do koupelny - bude to ladit?
Včera jsme už museli koupit obklady a dlažbu do koupelny . Vybrala jsem si krémovou barvu segura be…
gargamell
Před 8 lety
1
2
38
Je možné sloučit dva pozemky, pokud má každý jiný účel využití?
Nemá někdo zkušenost, co se stane při sloučení dvou pozemků, přičemž každý má dle územního plánu ji…
asen
Před 8 lety
2
Máte někdo zkušenosti s firmou pekstav.cz?
Prosím o zkušenosti s firmou pekstav.cz...nebo popřípadně doporučte prosím firmu na domy na klíč na…
atilius
Před 4 lety
4
1
2
…
555
556
557
558
559
…