O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Vyřešení dveří a okna skrz světlo
To je tak když se hrabe do hotového projektu :D Jdu opět pro radu. Obrázek nahoře je hotovo teď …
ladislavpetra
Před 8 lety
8
Řešení garaže
Mám takový plán chtěl bych na jednu ze zdí udělat garáž a to tím že na stěnu namontuji z trámu kons…
kiss732
Před 8 lety
1
Byt 2+1 v paneláku typ G40 - jak změnit na 3+kk?
Dobry den, bydlime cca 8let v byte 2+1,vymera cca 69m2, nyni nam k prostředímu pokoji pristaveli je…
vsvoboda20
Před 1 rokem
12
Kuchyně ze světlého lamina. Jaká je údržba a jste spokojeni?
Zdravim, ma nekdo prosim kuchyn ze svetleho lamina? Zustavaji na tom otisky prstu, jak se to udrzu…
syeli
Před 8 lety
11
Sprchový kout třístěnný - kde sehnat?
Ahoj :) Vybíráme sprchový kout,který máme ale bohužel atypický tím,že je v prostoru - tudíž se skl…
sejny
Před 8 lety
2
Nalepit perlinku před drážkováním rozvodů nebo až po?
Ve zdi bude vedena voda a elektřina.
r4d3k74
Před 8 lety
5
Jaká je ideální šířka chodby?
Zdravím, ještě mám čas. A změny, chci zúžit chodbu, která má teď 150cm, přemýšlím na 130cm. 110cm u…
ladislavpetra
Před 8 lety
16
Tip na stavební dozor - Brno a okolí
Doporučíte někdo stavební dozor pro Brno a okolí?
walckiers
Před 8 lety
1
sponzor fóra
Kdo stavěl zděný dům do 2 milionů?
Tak kdyby byl někdo tak hodný a napsal mi zkušenosti.. jestli vám to peněžně vycházelo.. atd prostě…
rozinkaaa
Před 8 lety
22
Jaké dveře k této podlaze?
Ahoj,budeme delat vsude v byte nove dvere a nevim jake barvy.mame tyto podlahy. Poradite? Dekuju
sabyv
Před 8 lety
8
Zásuvka Maximera Ikea - je kvalitní?
Poprosím o zkušenosti se zásuvkou Maximera. Plánuji kuchyň a ráda bych tuto zásuvku využila jako po…
puhelin
Před 6 lety
15
Jakou plechovou krytinu?
Ahoj, prosím o radu jakou jste dávali plechovou krytinu na střechu. Jedná se nám o pokrytí vazníkov…
milan1965
Před 7 lety
4
Nacenění topení - je to adekvatní cena?
Obdrzeli jsme nabidku od topenare za rekonstrukci topeni ve starsim RD cca 120m2 obytna plocha (pod…
hbboy
Před 7 lety
20
Světlo nad jídelní stůl, vaše inspirace
ahoj, chci se zeptat jaké máte lustry nad jídelním stolem. prosím o inspiraci. děkuju :-)
garam_g
Před 8 lety
2
Úvěr na nízkou částku cca 250 - 300 tisíc. U jaké banky?
Dobrý den, máte někdo kladnou zkušenost s hypotékou nebo úvěrem na cca 250 000 Kč. U které banky by…
gargamell
Před 8 lety
2
Vana - smaltovaná nebo akrylátová?
Znám spousty historek, jak vana akrylátová se hýbe, poškrábe se vším možným, prošlápne se, vlní se …
ninjatka
Před 8 lety
14
Jak na údržbu koberce?
Zdravím v adventním čase, s manželem zvažujeme koupi tohoto koberce https://www.letajicikoberce.cz/…
marky81
Před 7 lety
5
Kamenný obklad ve sprše - ano či ne?
Ahoj, planujeme kamenny obklad- pravy zadnou sadru a beton do sprchy a okolo vany. Mate nekdo zkuse…
kkaccullka
Před 8 lety
2
Prosím o názory k našemu projektu podkrovního RD
Dobrý den, rádi bychom v příštím roce začali s výstavbou našeho rodinného domu, vlastně se jedná o …
adelkav
Před 8 lety
13
Poradíte bílý matný obklad se strukturou, něčím zajímavým.
Potřebuji poradit bílý matný, ale hladký obklad do kuchyně, aby tam bylo co nejméně spár. Tak něco …
ninjatka
Před 8 lety
1
Obklady nebo zástěna z lamina?
Mám naplánovanou matnou bílou kuchyni, pracovní deska dekor dub a stejně tak zádová deska dub....al…
ninjatka
Před 7 lety
1
2
42
Uspořádání naší koupelny
Prosím o radu, než začneme kopat... :) Projektant nám nakreslil koupelnu v tomto rozmístění, ale s…
luandro
Před 8 lety
11
Výsuvná digestoř - klady a zápory
Máte někdo zkušenosti s touhle výsuvnou digestoří? K ostrůvku se mi líbí více než klasická stropní.…
missyyyyy
Před 6 lety
3
Bungalov vs. menší patrový dům
Zdravím, jsem tu nová, každopádně pozemek už máme,ovšem máme hodně omezené rozpočty na domek..max j…
karl32
Před 7 lety
15
Rozpočet na podsklepený bungalov
Dobrý den, můžete mi poradit? Banka po nás chce položkový rozpočet a vůbec si s tím nevím rady. Bud…
barborasl
Před 8 lety
4
Jaký je tento styl zařízení interiéru?
Zdravím, brzy nás čeká zařizování domu a já našla fotku interiéru,který se mi oc zalíbil....Potřeb…
iveta_89
Před 8 lety
3
Dřevodekor a krémové obklady do koupelny - bude to ladit?
Včera jsme už museli koupit obklady a dlažbu do koupelny . Vybrala jsem si krémovou barvu segura be…
gargamell
Před 8 lety
1
2
38
Je možné sloučit dva pozemky, pokud má každý jiný účel využití?
Nemá někdo zkušenost, co se stane při sloučení dvou pozemků, přičemž každý má dle územního plánu ji…
asen
Před 8 lety
2
Máte někdo zkušenosti s firmou pekstav.cz?
Prosím o zkušenosti s firmou pekstav.cz...nebo popřípadně doporučte prosím firmu na domy na klíč na…
atilius
Před 4 lety
4
Projekt bungalovu 165m2 - prosím o názor
Prosím o názor na projekt domu, postavení a velikost místností, vytápění...atd. Porfix 30cm + 20cm…
pajusd
Před 7 lety
13
1
2
…
555
556
557
558
559
…