O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Tepelné čerpadlo vzduch voda NIBE 2120
Pokud někdo máte TČ NIBE 2120, bude vděčná za pár informací. Projektant obesílal firmy pro náš dům…
charado
Před 8 lety
30
Jiná barva dveří a zárubní, máte někdo?
Prosím máte někdo hnědé dveře a šedé zárubně? Děkuji za odpověď
blahova_andrea
Před 8 lety
3
Co je to za dveře?
Moc se mi líbí dveře viz. obrázek. Ví prosím někdo, co je to za konkrétní značku a odstín dveří?Moc…
martii1
Před 8 lety
4
Kuchyně na míru z Ostravy a okolí
Prosím o recenze, kde jste si nechávali dělat kuchyně v Ostravě a okolí? Poradí mi někdo nějakého š…
martinaimarek
Před 8 lety
3
Plastová nebo dřevěná okna?
Dobrý den prosím o radu jaká okna a jaké jsou vaše zkušenosti,co muzete doporučit?
wario
Před 7 lety
4
Rekonstrukce malého bytu - vaše inspirace
ahoj, mate nekdo maly byt okolo 70m2? budeme rekonstruovat,tak bych se rada inspirovala usporadanim…
vrajmantak
Před 8 lety
5
Hydrogeologický průzkum - výsledek
Dobrý den, stavitelé :) Obracím se na Vás s dotazem k výsledku hydrogeologického průzkumu pozemk…
cernamartina3
Před 8 lety
1
Závěsy na míru - vaše zkušenosti a doporučení
Ahoj všem, řeším momentálně dost palčivý problém závěsů. Máme v obýváku velké francouzské okno a…
dominika1989
Před 8 lety
3
sponzor fóra
Zastřešený bazén jako zimní zahradu
Máte někdo zastřešený bazén jako zimní zahradu? Uvažujeme místo klasického nízkého zastřešení.....p…
frangipani_cz
Před 7 lety
2
Posuvně sklopné dveře - opravdu se otvírají tak špatně?
Prosím kdo máte doma posuvně sklopné dveře - opravdu se otevírají tak špatně? Zvládnou otevřít děti…
kataw
Před 7 lety
11
Společné územní rozhodnutí a stavební povolení
Zdravím :-) jsme teď ve fázi, že jsme 14.9. podali žádost o vydání společného územního rozhodnutí a…
plaintruth
Před 8 lety
23
Stavba bez čísla popisného a evidenčního - dostaneme hypotéku?
Ahoj, prosim o radu. Radi bychom koupili maly starsi domek k rekonstrukci, mame docela omezeny rozp…
jumpmans
Před 8 lety
3
Poradíte kam umístit TV?
Dobré ráno, chtěla bych Vás poprosit o Váš názor na umístění TV v obývacím pokoji viz. půdorys. Nem…
barca3979
Před 8 lety
11
Spoluvlastnictví - ano nebo ne?
Hezký den, chceme s přítelem stavět a já mám naspořené nějaké peníze, tudíž já budu financovat poze…
teron
Před 8 lety
6
Prosím, poraďte s rozmístěním kuchyně
Moc prosím o radu... Konečně máme jasnější prostor. Skříňky jsou orientačně.. Místnost "dole" je…
lucaz
Před 8 lety
6
Zkušenosti s firmou Roofs Group
Ahoj má někdo zkušenosti s firmou ROOFS GROUP po celým internetu nemůžu najít hodnocení. Moc by mi …
annachr
Před 8 lety
1
Stavbyvedoucí vs. stavební dozor
Hezký den, vyřizujeme stavební povolení na RD do 150 m2. Chceme stavět svépomocí a začali jsme poma…
luckiesj
Před 8 lety
22
Projektant z Brna, cena a doporučení
Dobrý den, prosím je tu někdo z Brna či okoli, kdo si nechal dělat projet na stavbu RD? Na kolik …
mirekb
Před 8 lety
4
Zkušenosti s firmou Roofs Group
Ahoj má někdo zkušenosti s firmou ROOFS GROUP po celým internetu nemůžu najít hodnocení. Moc by mi …
annachr
Před 8 lety
1
Moření trámů, kdy?
Ahoj, prosím kdy se barví (moří) trámy vaznic a podbití střechy? Máme hotový krov, ale zatím v zák…
vrajmantak
Před 8 lety
2
Zdivo Heluz - tloušťka 30 nebo 40?
Dobry den,chceme stavet barak z cihel heluz a nevime jaka je lepsi tloustka zda 30 nebo 40. Mate ne…
majdapes
Před 7 lety
7
Vjezdová originální vrata - inspirace
Ahoj, máte někdo nějaká originální vrata? Mohu poprosit o fotku? Díky
ivankafiury
Před 7 lety
2
Zahradní domek - dřevěná vs. plechová konstrukce
Rozhoduji se zda jít do dřevěného či plechového domku (možná i zděného) na zahradu. Rozměr domku…
travas
Před 8 lety
7
Rekonstrukce WC jaká je cena?
Dobrý den, chystám se provést rekonstrukci starého WC v bytovce. Kdo rekonstruoval tak na jakou cen…
kriistl
Před 8 lety
2
Hutnit pěnové sklo?
Mám základové pásy, poté jedeš šár ztraceného bednění. Poté jsem nasypal do prostoru mezi ztracené …
bohudam
Před 8 lety
13
Je reálné se vejít do 3 milionu?
Zdravím všechny, chtěl bych se touto cestou zeptat zda jste někdo stavěli něco takového a zda je re…
iveta_89
Před 8 lety
3
Jak byste řešili vyrovnání nerovností plošné hydroizolace základové desky?
Dobrý den, jakým způsobem by jste řešili vyrovnání nerovností plošné hydroizolace základové desky. …
linaka
Před 8 lety
8
KG trubky (kanalizační) částečně v betonu
Co si myslíte o tom (popřípadě zda máte zkušenost), když bych KG trubky (kanalizační) zalil částečn…
josefx
Před 1 rokem
15
Překlady, je tato skladba v pořádku?
Potrebuju radu ohledne prekladu. Mam zdivo tloustky 30 cm. Okno bude na vnejsi casti. Je tedy sklad…
zaplik1
Před 8 lety
2
Radon a topné podlahové fólie Ecofilm
Krásný den všem, ptám se za kamarádku: na pozemku mají nízkou hodnotu radonu, proto nedělali odvětr…
zeneva
Před 8 lety
6
1
2
…
576
577
578
579
580
…