O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Bungalov 10x11 m
Ahoj, máme možnost koupit pozemek s postavenou základovou deskou 10x11 m. Pokusila jsem se o 2 návr…
travas
Před 8 lety
8
Elektrické kábely v podlaze se prokreslí/protlačí do PVC
Dobrý den, Vybírám PVC pro elektrické podlahové vytápení. Mám volbu - výrobce IVC group - solid 27…
shadowmilan
Před 8 lety
4
Kam umístit ložnici?
Zdravím všechny šikovné stavitele a stavitelky :-) :-) konečně se k vám všem brzy přidáme. Navrhli …
fidorka86
Před 8 lety
3
Nová podlaha ve staré chatě
Dobry den,prosim o radu. Koupili jsme starou chatu,kterou predelavame,chata je podsklepena a nyni j…
toorman
Před 8 lety
9
Jaký materiál pro obložení krbové vložky?
Dobrý den, poradí mi někdo z vás, jaký materiál je použit pro obložení krbove vložky, děkuji za odp…
jendad
Před 8 lety
4
Možnosti vodovodní přípojky
Ahojte, mám možnost koupit nemovitosti, které sestávají ze starého rodinného domu se zahradou, kter…
iveta_89
Před 8 lety
4
Dlažba Tabadzin Modern Ipe nebo Oak, máte jí někdo?
Dobrý den, máte někdo tuto polskou dlažbu? Jaká je spokojenost? Obrázky? Moc díky
kikuska2013
Před 8 lety
1
Cena plynové a vodovodní přípojky
Dobrý den, zkouším ještě v diskuzi - máte prosím někdo zkušenost s cenou vybudováním přípojky? Pros…
requied
Před 8 lety
3
sponzor fóra
Máte zkušenosti s firmou PARSGROUP s.r.o.?
Máte někdo zkušenost s firmou PARSGROUP s.r.o, nějak se nám nezdá. Na trhu je od 12.2016 a pyšní se…
q2020
Před 5 lety
2
Částečně garáž v terénu
Zdravím Vás stavebníci. V současné době resim terénní úpravy kolem domu a narazil jsem na problem. …
pezby
Před 8 lety
1
Jakým způsobem opracovat palubky na podlahu?
Hledám způsob, jak opracovat palubky na podlahu, aby z nich takhle krásně vynikly suky a jiné nedok…
jitulkaka
Před 8 lety
5
Jak vyřešit světla na chodbě?
Dobrý podvečer. Hledám nějaké elegantní řešení, jak vyřešit světla v chodbě. Stavíme bungalov a mám…
josef1
Před 8 lety
2
Dřevostavba a vnitřní vlhkost způsobená provozem nebo havárií
Před lety jsem slyšel v rádiu jakéhosi člověka obhajovat dřevostavby. Krom jiných věcí hovořil o uv…
ros82
Před 6 lety
28
Tip na někoho pro realizaci základu v okolí Českého Těšína
Nemáte tip na někoho schopného, kdo by realizoval základy v okolí Č. Těšína?
da68ni
Před 8 lety
1
Mini koupelna - kombinace vany BeHappy s jiným umyvadlem
Dobrý den, zařizuji koupelnu o rozměru 150 cm x 135. Chceme vanu, přičemž téměř jediná varianta je …
vent1
Před 8 lety
1
Jakou část stavebních prací je adekvátní zaplatit?
Aktuálně má firma hotovo cca 85% díla, zbylých 15% není dle našich představ, musí se komplet předěl…
bamak
Před 8 lety
6
Výrobci PVC nemají certifikaci na elektrické kabely
Dobrý den, Ti z Vás, kteří máte PVC na elektrických kábelech, řešili jste detailně, zda má výrobce…
katka_katousek
Před 8 lety
1
Rekonstrukce RD. Do čeho by jste už znovu nešli?
Zdravím všechny stavitele, momentálně rekonstruujeme starší RD a děláme úplně všechno nové. Našla …
olga1975
Před 7 lety
1
2
58
Barva podlahy - poraďte
Ahoj, mám malý byt, ve dvou pokojích jsou klasické parkety do stromečku. Poradíte barvu podlahy do …
vent1
Před 8 lety
1
Podbití půdy bez fólie
Dobrý den, mám starší dům (1915) s půdou. Půda je momentálně plná prachu a jehličí, které se ta…
pulchyck
Před 8 lety
1
Rozpočet na pletivo - hypotéka
Hezký den, děláme rozpočet pro banku a chceme si nějaké věci navýšit pro jistotu. Nemáme s tím vůbe…
luci987
Před 8 lety
14
Berlingerhaus indukční nádobí - recenze
Máte někdo zkušenosti s tímto nádobím na indukci? Sady vypadají moc pěkně, i ceny nejsou nějak stra…
barca3979
Před 7 lety
7
Jak vyplnit otvor ve zdi?
Prosím o rady, nápady a náměty jak využít "otvor" v nosné zdi mezi obývákem a chodbou (na obr. ozna…
lisakstavitel
Před 8 lety
10
Průměr potrubí od svodů do nádrže
Ahoj, máme nádrž na dešťovou vodu a na vstupu je průměr 110mm (vč. odsazeného filtru). Leč máme do…
pyramis
Před 1 rokem
16
Nevíte, kde se dá sehnat stříška na rozvodnou skříň?
Ahoj, přistavovali jsme k rozvodnému domečku ještě kousek kvůli elektroměru a teď sháníme nějakou s…
karol_mrkev
Před 8 lety
12
Ostrůvková digestoř - Faber vs. Franke
Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, jestli máte nějaké zkušenosti s ostrůvkovými digestořemi zn. Fabe…
pmv22
Před 8 lety
7
Sádrové omítky Ostrava
Prosim prosim prosim nutne potrebuji kontakt na sadrove omitky okolo Ostravy nemam cas je hledat na…
cizovi
Před 8 lety
1
Topení plynem a nedoplatek
Dobrý den, bydlíme s přítelem v prvním bytě, topení a ohřev vody plynem a přišel nám podle našeho …
zeneva
Před 8 lety
31
Návrhy kuchyně, která se vám líbí?
Ahoj mám zatím 3 varianty kuchyně co nám navrhly, vůbec nevím jakou, co se týče údržby atd. Máme b…
5kopretina
Před 8 lety
2
Manumade
Neznáte Prosím někdo projektanta pana Vyškovskeho, firmu Manumade??
pamielizu
Před 8 lety
2
1
2
…
604
605
606
607
608
…